Blog van Aapie9

afbeelding van Aapie9

Feestdagen

Hallo allemaal!

Ik heb een vraagje..
Mijn vriendin die begint alles zat te worden. Want doordat mijn ouders niet toestaan dat ik een vriendin heb / krijg / neem. Kan zij niet bijvoorbeeld: even op bezoek komen of ik kan ook niet zeggen tegen mijn ouders van: 'Mam, ik ga ff naar....'.

Laatst was ze boos geworden en ook nog is zat, dat het geheim moet zijn enzovoort. Ze wilt gewoon een keer langs komen en mijn ouders ontmoeten en zien hoe ik leef Glimlach

Hoe kan ik dit oplossen ? Hoe moet ik haar geruststellen?

afbeelding van Aapie9

HELP

Hoi

Ik heb een probleem. Gisteren heeft mijn vriendin met een jongen uit een groepsgesprek. Die ik ken. Een streek uitgehaald bij me.
Die jongen ging provoceren enzovoort. Zei dat hij een relatie had met mijn vriendin enzo (jullie weten wel hoe zielig mensen soms kunnen zijn)
Maar op een gegeven moment ging me vriendin ook mee doen. En dat vond ik niet leuk en zei dat ook tegen haar en daarop zei ze dat ik niet moet stressen en dat ze er niet serieus op in ging.

Later die avond, ging ze naar beneden en vertelde ze me op msn dat hij haar op msn had toegevoegd.

afbeelding van Aapie9

Dromen

Hallo, allemaal!

Alweer een vraag haha. Maar ehm waarover dromen mensen ? En is het zo dat je droomt over een gebeurtenis of een gesprek of iets wat je hebt gelezen?

Want mijn vriendin, had een feestje en de dag na het feestje, vroeg ik natuurlijk hoe het feest was:D

afbeelding van Aapie9

Wat te doen? Wat te vragen

afbeelding van Aapie9

Een paar vragen

Hallo allemaal!

Ik heb een paar vragen en hoop dat jullie daarop antwoord weten!
Ehm waarom is het zo dat soms meisjes waarmee je een relatie hebt je niet vertellen wat ze gaan doen voor bijv een week ofzoiets? En hoe kan je merken / weten of een meisje wel de waarheid verteld en je niet voor de gek houdt? Waar moet je op letten als man ?

Inhoud syndiceren