Blog van Aardbeitje.

afbeelding van Aardbeitje.

Heb ik besloten om hem te mailen, en dan..

Kom ik hem vandaag toevallig tegen! Mijn fiets was kapot, dus ik moest met de bus, en dus ook lopend naar het centrum.. Zie ik hem daar opeens!

afbeelding van Aardbeitje.

1 jaar & 9 maanden verder...

Daar zit ik dan weer... Huilend achter de pc.. en dat terwijl het al zolang uit is.. Wanneer komt hier in godsnaam een einde aan? Ik wil alles wat ik toen had, zo graag terug.. Maar dan bijna 2 jaar wijzer/ouder. Ik zal er bewijs van spreken, alles voor over hebben om even contact te hebben.. Al is het maar 5minuten.

Ik wil hem aan de ene kant zo onwijs graag mailen. Uitleggen dat de fouten die toen gemaakt werden, niet meer gemaakt zullen worden, dat alles anders zal worden, alles opnieuw.. Dat we het beter krijgen dan de eerste keer. Uitleggen wat ik nog steeds voor hem voel. Maar zoals ik altijd hoor.. Werkt dat allemaal niet. Als je mailt, dan moet je altijd iets korts mailen ' want mannen houden niet van een heel lap tekst. ' & wat je nu nog voelt, schijnt ook geen goed idee te zijn, maar waarom niet eigenlijk?

Maar.. aan de andere kant wil ik hem dus niet mailen. Mijn ego is te groot, denk ik? haha! De laatste mail die ik heb verzonden was, toen we ongeveer 4 maanden uit elkaar waren.. Ook geen antwoord opgehad. En ik heb het gevoel dat als ik hem mail, dat ik daarmee ook zijn gedrag goedkeur. Daarbij is het ook zijn zet, toch? Aangezien ik al gemaild heb..

Het is zo frustrerend dat hij niks laat horen, maar wel elke keer als ik hem tegen kom, dat ik zie dat ie pijn heeft.... Hij moest is weten hoe erg ik nog met hem bezig ben.. Verdrietig

Inhoud syndiceren