Blog van abrokenman

afbeelding van abrokenman

Back to rock bottom?

Beste allemaal,

afbeelding van abrokenman

De emotionele rollercoaster

Ik merk van mezelf dat het een stuk beter met me gaat de laatste tijd.

afbeelding van abrokenman

Ik wil verder

Beste,

Ik weet echt niet meer hoe ik verder moet. Mijn ex loopt inmiddels alweer met een ander(rebound). Ik weet dat er van haar kant nog gevoelens zijn want bij ons laatste contact gaf ze toe die te blokkeren. Ze heeft het nu echter veel te druk met haar nieuwe kerel en contact vermijd ze dan ook. Ik heb haar overal vanaf gegooid.. Msn / Facebook etc. Ik log ook niet meer in op haar Facebook of dergelijke en probeer haar echt uit mijn leven te sluiten. Echter wordt ik nog regelmatig met de waarheid geconfronteerd en dat doet pijn, echt pijn.

afbeelding van abrokenman

Alweer een ander?

Beste allemaal, ik zal het vanaf het begin vertellen.

Vorig jaar zomer heb ik een meid leren kennen die 4 jaar een relatie had. Door mijn toedoen ging dit uit en ging ze verder met mij. Na 3 maanden wist ze het echter niet meer. Nou na een dag kwam ze al terug. Super, geweldig. Tot 4 weken later. Weer twijfels. Toch verder gegaan. Tot aan Nieuwjaar ging het uit voor ongeveer 2 weken, want ze wou toch nog kijken of er iets was met d'r ex. 3 weken geen contact gehad en daarna weer langzaam de draad opgepikt.

afbeelding van abrokenman

Het einde

Zo, mijn eerste brief die een titel heeft, de laatste brief van een lange reeks. De laatste brief waarin ik probeer alles op te schrijven waar ik nog aan denk. Misschien wordt het wel een hele wir war, misschien ook niet. Eigenlijk weet ik ook niet zo goed wat ik er mee ga doen. Laat ik hem lezen of print ik hem uit en stop ik 'm bij alle andere brieven? Reacties krijg ik tenslotte toch niet. Misschien komt er wel een dag, een dag waar ik nog eens aan je denk en ze je allemaal tegelijk opstuur. Waarin je nog eens kan denken aan wat we hebben gehad en of het het je allemaal waar d is geweest.

afbeelding van abrokenman

Waarom nou toch

Waarom nou toch, ze heeft me 1 jaar lang verteld dat ik haar de wereld aan de voeten leg. Wat ze bij mij had had ze nergens. Met niemand kon ze zo praten. Niemand die haar zo veel heeft geleerd over zichzelf. Niemand die haar dingen in kon laten zien zoals ik dat kon. Een hemel op aarde, het beste van het beste. Zo werd ik door haar beschreven.

Inhoud syndiceren