Blog van Aera

afbeelding van Aera

Superdagen achter de rug!

Vrijdag en zaterdag zijn super geweest met mijn zoontje.Was dus zijn verjaardagsweekend ( hij verjaart pas maandag ).Vrijdag pannenkoeken gebakken, samen lekker gesmuld, hij naar de karate, nadien samen filmpje gekeken.
Zaterdag dan de topdag. Helicoptervlucht was super. Schitterend weer, knap zicht . Overal geweest waar hij wilde. Kon niet op. Ook zijn beste kameraad was erbij. Gewoon af dus.

afbeelding van Aera

Geen huis en 2 strijd !!

Maandag dus naar het huis gaan kijken. Gelukkig dat ik iemand ( mijn broer ) met kennis van zaken had meegenomen. Hij doorzag onmiddellijk de verborgen gebreken en zodus werd dit niets .Terug naar af, dus ( was te mooi om waar te zijn ).Dus verder opzoek maar.

Wat betreft mijn ex en ik.

afbeelding van Aera

Zij ook !

Hoi,

Ben er al vroeg bij daar er toch een aantal zaken door mijn hoofd spelen en ik de slaap niet meer kon vatten ( is eigenlijk al 3 maanden zo, dat vroeg opstaan ).

Afgelopen donderdag en vrijdag was ons zoontje bij mij. Leuke tijd beleefd. Veel samen gedaan ( ondanks het huishouden , de dieren, enz , vind van mezelf dat ik mij serieus alleen kan behelpen, lukt aardig ).
Op woensdag heeft hij ook karate training en hij vertelde mij dat hij vroeger was gestopt, daar hij het moeilijk had.

afbeelding van Aera

Verward en plannen!

Afgelopen woensdag heb ik haar nog een keer gezien. Kleine wilde een blauw bureautje hebben voor op zijn kamer bij haar. Hadden afgesproken woensdagmiddag , na schooltijd. Kleine afgehaald op school en naar haar. Tafeltje uitgeladen. Zij was naar beneden gekomen en ging het tafeltje wel alleen naar boven slepen( ik kan de wereld aan, hé ). Vroeg of ze hulp nodig had ( want ze was verschrikkelijk aan het sukkelen ).Hulp aanvaard. Eens boven gekomen mocht ik zelfs binnen, wat ik wel vreemd vond, aangezien ze niet meer wilde dat ik binnen kwam.

afbeelding van Aera

Bijna 3 maanden en nog steeds !

Al effe geleden dat ik hier nog was , maar wil toch even het volgende kwijt.
Nu is het bijna 3 maanden geleden dat ze vertrok. tWas op bij haar. ze kon het niet meer aan. Had ook gevoelens voor iemand anders ( ook iemand met vriendin en kind, net als wij).Blijkbaar is dit al uitgedoofd, want ze zegt er de laatste tijd niks meer over. Ze heeft zelfs gezegd dat ze een nieuwe relatie niet zou aan kunnen.

afbeelding van Aera

En dan de dag erna !! Slappe vod !!

Gvd, wat is het toch moeilijk.
Gisteren de standvastige, ratio kerel en vandaag een schotelvod.

Deze morgen haar een bericht gestuurd dat ik de kleine maandag om 18.00 u (afgesproken uur in het begin en op papier) zou brengen ipv vroeger ( zoals ik gisteren had geëist, daar het haar beurt was voor de kleine.) In het bericht nog geschreven : " Kan je doen wat je nog moet doen ". Berichtje begonnen met Hoi ( en haar naam ).En afgesloten met grtjs.
Haar antwoord:kHeb verder niets te doen. Klaat weten als ik terug ben en dan zie je maar."

afbeelding van Aera

Gebeurd !

Vanavond is ze toegekomen. Ben zelf naar de poort gegaan. Geen stress, niets.

Inhoud syndiceren