Blog van allegria

afbeelding van allegria

een terugval

Een terugval. Vandaag was het een moeilijke dag.Ik kon mijnheer maar niet uit mijn hoofd krijgen. Wenen,niet kunnnen slapen. Heb een sms en 12 mails van vroeger verstuurd. Foute boel allemaal , ik weet het. Maar soms lijkt het of er een duveltje in men hoofd het overneemt. Is dit de bose fase ? Boos uit onmacht. Ik hoop dat het niet evolueert naar pesten want daar heb ik ook soms veel zin in., terwijl ik wel weet dat je dat niet vooruithelpt. PFFF
Ik hoop dat dit alles maar vlug voorbij is, ik word het eigenlijk beu mij zo slecht te voelen.

afbeelding van allegria

INZICHT

Hoe langer ik over de gebroken relatie nadenk hoe meer ik begin te begrijpen waarom het niet lukte. Bij ons zat er echt wel iets fundamenteels fout. En het ergste is dat ik het eigenlijk wel altijd gevoeld had, van in het begin al maar dat ik het heel de tijd genegeerd heb en hoopte dat het wel anders werd. Hoe dom kan je zijn ....Ik ben blij dat ik het snap en ik zal die fout niet meer maken. Vanaf nu sta ik op mijn strepen en ga beter voor mezelf zorgen. Ik ga dingen doen waar ik blij van word etc .

afbeelding van allegria

5 weken

5 weken na de breuk en ik durf jullie al voorzichtig laten weten dat ik me me al een beetje beter voel. Heb een healing laten doen en dat heeft bij mij wonderen verricht. Ik slaap terug goed (zonder pilletje) en heb eindelijk de energie om mijn hobby's en andere activiteiten terug op te nemen. En daar ben ik echt heel blij om. Ik kan zelfs terug luisteren naar romantische liedjes.

afbeelding van allegria

loslaten

Hoe kan ik hem loslaten. Heb al 10 dagen geen contact meer met men ex. En het gaat wel beter sinds ik hem niet meer zien. Dus ik hoop dat ik het kan volhouden. Maar toch rij ik af en toe nog voorbij zijn huis. Weet niet waarom ik dat doe. Hij wil vrienden blijven maar dat lukt me niet. Momenteel toch niet. De weekends vind ik moeilijk om te vullen. Hoe doe je dat alleen?

Inhoud syndiceren