Blog van alyssake

afbeelding van alyssake

Ex en beste vriendin

Hey iedereen

Ik voel me echt zo slecht...
Heb gisteren via een kennis opstap moeten horen dat mijn beste vriendin een relatie heeft met mijn ex waar ik jaren bij ben geweest en veel van heb afgezien. Al twee maand hebben ze het verzwegen voor mij. Ik voel me zo stom omdat ik haar altijd heb vertrouwd als ze mij zei dat hij een gewone vriend was...Hoe kon ik zo blind zijn..
Zij kon het nog niet eens verdragen als ik babbelde met haar ex, maar zij mag wel een relatie beginnen.
En dan vraagt ze me nog mee weg met hun pas vorige week, en morgen wou ze uit eten en mijn verjaardagscadeau geven..

afbeelding van alyssake

Zijn mannen zo ingewikkeld, of snap ik er gewoon niets van .

Hoi iedereen

Het is een half jaar uit is met mijn ex, en in dit half jaar heeft hij heel stom tegen me gedaan, jaloers zitten doen omdat ik contact had met zijn vrienden, vanalles zitten zeggen kortom niet fijn!

Nu opeens is hij zo vriendelijk. Hij is zelfs naar mijn verjaardagfeestje gekomen, waarvoor hij thuis mama moest zien ( en hij had haar tijdens onze relatie nooit gezien). HIj moest daar dus wel best wat lef voor hebben, en was ook erg verlegen bij mijn thuis.

Hij zit ook dingen te vragen zoals wanneer hij mijn trouwuitnodiging krijgt enzow, volgens mij om te weten te komen of ik iemand op het oog heb.. En ook soms zo vragen of ik hem nog graag zie, en dat hij mij nog heel graag ziet ( maar dat neem ik op als een grapje).

afbeelding van alyssake

verleden oprakelen

Ik weet niet of iemand hier zich in kan herkennen maar....
Mijn ex en ik zijn vijf maanden uit elkaar, nadat hij twijfels had omdat ik mezelf niet was geweest, en hij te weinig zijn verplichtingen nakwam. Er is veel ruzie leugens enzo geweest nadien.
Nu had hij na lange tijd kort met me gepraat( dat verhaal staat hier al ergens). Maar ik had wat gedronken dus geweldig gesprekje was dat niet.
IK heb nu gehoord van een vriend dat hij zei dat hij met mij wil praten omdat hij dingen niet snapt over waarom ik mezelf niet was in onze relatie.
Maar ik snap niet wat voor nut het nu nog heeft daar over te praten...Ik snap jongens niet, en al zeker niet dat hij het heeft uitgemaakt maar toch dingen wil snappen van vijf maanden terug. Weet iemand misschien een beetje wat dat kan betekenen?

afbeelding van alyssake

als je denkt dat je alles al hebt gehad...

Hey mensjes

Pf ik moet eventjes mijn hartje luchten..
Het is nu vijf maanden uit met mijn ex vriendje, na een relatie van maar enkele maandjes owv twijfels aan zijn kant.

IK heb altijd vrienden willen blijven, en hij ook dacht ik toch.
Nu zo is het niet bepaald uitgedraad. Hij heeft maanden moeite gedaan om andere mensen uit te leggen dat het mijn fout was dat het gedaan was tussen ons. Tot zijn frustratie is dat niet gelukt. Zijn vrienden zijn nu ook goede vrienden van mij, waar ik nog geregeld mee weg ga.

Hij beweert dit niet erg te vinden, maar achter mijn rug hoor ik dan allerlei verhalen dat hij hen verwijt dat ze met mij weggaan tegen zijn zin.Hij wou me ook niet zien, omdat hij het daar nog moeilijk mee had ' zegt hij'.

afbeelding van alyssake

ontwikkeling

Hier ben ik weer :s

Ben even heel erg in de war, weet echt niet wat ik moet denken.
Eerst liep mijn ex vriendje maar tegen iedereen te zeggen dat hij zeker de juiste beslissing had genomen het uit te maken met mij. Dat ik mij anders heb voorgedaan dan ik ben. Dat ik aan hem heb gezeten op een feestje, en hem daar niet gerust liet. Kortom lelijke dingen gezegd, leugens ook.
Zijn vrienden namen het op voor mij. Hij heeft
dan een gesprek gehad met een vriend, deze wou dat hij ook eens vertelde wat zijn fouten waren in onze relatie, ipv alles te steken op mij. Mijn ex vriendje ging daar mee akkoord, maar hij zei wel ik heb geen behoefte met haar te praten of haar te zien. Als ik mee weg zou gaan met de groep, bleef hij thuis.

afbeelding van alyssake

Natrappen...wat kan het pijn doen

Pf nu is het zo ver gekomen dat hij al ruzie heeft met twee vrienden van hem omdat hij in elke discussie met hun mijn naam erbij moet halen. Dan bewert hij nog dat zij beginnen over mij, en het hem niet interesseert. Hij wil niets meer met mij te maken hebben. Waarom ? ik weet het totaal niet...Hij maakte het uit met mij, we hadden beide twijfels, waren niet boos op elkaar. Hij blijft maar herhalen dat hij zelf verplichtingen niet is nagekomen in onze relatie, maar dat het daar niet om draait. Het gaat erom dat ik op een feestje door zijn haar zou gewreven hebben, en aan zijn t shirt zou getrokken hebben. Hoe komt het dan dat ik van niets weet :s Ik zal hem wel even aangeraakt hebben als hij te ver af stond en ik hem niet verstond als hij tegen me praatte, maar zo'n olifant van een mug maken. En dan nog, is dat een reden ineens iemand te haten die je nooit iets heeft misdaan. En maar blijven verkondigen dat ik tijdens onze relatie iemand anders ben geweest...alsof ik hem heb gekwetst, ik dacht thans dat ik de gedumpte was.

afbeelding van alyssake

Pff al die leugens :(

Bah, sinds het nu twee maandjes uit is heb ik echt geen enkel goed woord meer te zeggen over mijn ex-vriend. Zo'n korte relatie, je zou denken dat kan zonder problemen verder gaan in kennissen, of zelfs vrienden. Well wrong again. Na onze serieuze ruzie waarin hij me vanalles verweet waar niets van waar was (oa dat ik dronk om over de breuk te geraken) is het er niet beter op geworden. ik ga nog om met vrienden van hem, omdat ze zelf altijd toenadering zoeken. Ik heb een maandje echt alles gedaan om hem te ontwijken, en zijn vrienden. Ik dacht zo komt er rust. Na een anderhalfmaand altijd gezaag te horen van zijn vrienden van kom je mee iets doen, heb ik dan toch maar eens ja gezegd.

Inhoud syndiceren