Blog van ambivalence

afbeelding van ambivalence

misschien toch nog niet zo goed

na t gesprek met mijn ex dacht ik dat ik al flink over hem heen was. Maar gister ging het weer helemaal mis. Door dat gesprek zag ik weer hoe lief hij kon zijn, hoe geweldige tijd we gehad hebben, en ik begon hem weer heel erg te missen. Ik ging fotos kijken van ons samen, en alle herinneringen kwamen weer terug. Ik wil hem terug! Het is vandaag al een maand geleden dat hij t uitmaakte, en nog steeds doet het zo veel pijn, ik heb helemaal niet t gevoel dat het al een maand uit is. Hoe lang gaat dit nog duren? Ik weet dat het moet slijten, maar ik wil dat t nu allemaal over is, dat ik door kan met mn leven, telkens als ik denk dat het beter gaat zie ik hem weer of zie ik iets dat me aan hem doet denken en mis ik hem weer ontzettend.

afbeelding van ambivalence

boos

de laatste paar dagen zat ik vaak na te denken over hoe alles met mij en mijn ex is gegaan, de laatste maand van onze relatie. Hoe langer en hoe beter ik erover nadacht, hoe bozer ik op hem werd. Hoe heeft hij mij nog zo lang laten hopen dat alles beter ging, hoe heeft hij een week voordatie t uitmaakte nog gezegd dat t beter ging, gezegd dat hij meer vertrouwen in ons had, dat hij het weer super gezellig vond. Er was in de laatste paar weken van onze relatie, en ook daarna, zoveel gezegd en gebeurt waar ik eigenlijk heel erg boos om ben, hij heeft me zo ontzettend gekwetst! Ik wilde het liefst in real life ruzie met hem maken, zeggen wat me dwars zat, maar ik kwam hem alleen maar met andere mensen erbij tegen, dus heb ik hem een heel erg boos mailtje gestuurd.

afbeelding van ambivalence

houden van

Houden van. Ik heb mij altijd afgevraagd wat dat precies betekend. Als je van iemand houdt weet je dat, maar hoe weet je dat? En hoe weet je of iemand van jou houdt? Ik hou ontzettend veel van mijn ex. En hij zei tot het laatste moment ook nog datie van mij hield. Maar hij zei dat er verschillende soorten houden van zijn. Ik denk dat hij daar gelijk in heeft. Maar ik snap het niet helemaal, natuurlijk houd je van je ouders anders dan van je geliefde. Misschien houd hij nu alleen maar van me, op een vriendschappelijke manier. Maar hij zei ook dat hij me nog steeds ontzettend aantrekkelijk vond. We zijn tot op het laatste moment nog met elkaar naar bed geweest, en op die momenten was ik er echt van overtuigd dat hij nog van me hield.

afbeelding van ambivalence

arme jongen

Mijn ex is waarschijnlijk toch niet op vakantie. Hij zou gister weg gaan. Vandaag kwam ik echter op msn en zijn naam was veranderd. Er stond dat zijn opa overleden is. Doordatie zn naam heeft veranderd en doordat zn opa overleden is dnek ik niet dat hij op vakantie is gegaan. Ik vind het echt heel erg voor hem. En voor mn ex-schoonmoeder en ex-schoonzus. Ik kende zijn familie zo goed, ik vind het echt heel erg:( ik wil hem opbellen om hem te troosten of langs zijn huis gaan, maar ik weet dat ik dat natuurlijk niet meer kan doen. Ik wil niet dat hij denkt dat ik elke gebeurtenis aangrijp om contact met hem op te nemen.

afbeelding van ambivalence

waarom?

Ik heb hem gister weer op msn gesproken. Ik zei dat t me speet van het smsje waarin ik zei dat ik m miste. Hij zei dat t niet uitmaakte. Hij zei verder niet dat hij mij ook miste, wat ik ook niet echt verwacht had maar toch. Hij zei wel datie geschrokken was van mijn opmerking eergister op het terras. Ik legde toen maar uit dat het niet zo bedoelt was mar dat ik gewoon geschrokken was om hem daar te zien. Hij zei dat hij mij daar ook niet verwacht had, wat ik vreemd vind, want hij weet ebst dat ik daar vaak heen ga met vrienden, hij wilde er alleen nooit met mij naar toe. Gister hoorde ik van een vriendin dat hij er gisteravond weer was.

afbeelding van ambivalence

woonden we maar in een grotere stad

ja hoor, gister fietste ik met een vriendin door een straat, waar ik normaal bijna nooit ben, en wie loopt daar? Mijn ex. Ik zwaaide, hij ook. Ging ik 's avonds met een hele groep vrienden ergens op ene terras wat drinken, waar hij nooit heen wilde met mij. Wie loopt daar opeens heen? Mijn ex. Hij kende ook een paar mensen met wie ik was, en dara heeftie heel even mee staan praten. Ik zei toen ik m zag meteen, Goh ik kom ook maar niet van je af he?, niet gemeen bedoelt, en ook helemaal niet over nagedacht, het floepte er gewoon uit omdat ik m daar echt niet verwacht had. Hij negeerde het, of hoorde het niet, maar heeft verder ook niks tegen me gezegd.

afbeelding van ambivalence

what to do next

Ik mis hem. Moet ik hem opbellen, smssen, opzoeken in zn stamkroeg, mailen, of gewoon niks van me laten horen? Ik blijf hopen dat hij er spijt van krijgt, datie doorkrijgt hoe leuk we t samen hadden, hoe leuk hij mij vond. Maar diep van binnen weet ik ook wel dat die kans minimaal is. Maar toch. Ik wil hem spreken. Moet ik tegen hem zeggen dat ik hem mis? of moet ik doen alsof alles geweldig gaat en ik super makkelijk door ga met mn leven? Ik sprak hem gister op msn.

Inhoud syndiceren