Blog van angel eyes

afbeelding van angel eyes

HELP hoe vergeet ik hem?

hoe kom je over iemand heen ?
alles geprobeerd en nog hou ik van em
geen contact meer, gewoon als vrienden met me kaar omgaan
het helpt allemaal nix..
heb zo het gevoel dat hij het voor mij is en hou nu al zo'n 3 jaar van em, word er gek van
hij vind mij wel aardig maar verder volgens mij niet
hij heeft weleens gezegt dat ie wel een relatie zou willen maar dan na een tijdje tog weer niet
helpp!!!
word er stapel gek van
iemand tips? of iets wat helpt?

afbeelding van angel eyes

hi doet zich voor als mij op sex chats

hoihoi had eindelijk een lieve vriend na alle ellende en verdriet. maar blekk dat ie zich voor deed als mij op sex chats met mijn naam ingelogt en al. had ik dus in de geschiedenis gezien want wist helemaal nie dat je daar kon trug vinden. maar goed hij zat dus ook op sex paginas en had voor een maand lang iets van 50 plaatjes opgeslagen. dus ben toen bij hem weggegaan. maar heb hem nog een kans gegeven toen hij zei van die chats weet ik niks af maar die plaatjes had ik opgeslagen omdat me collegas altijd erover prate en wou meepraten. dus goed ik hem een 2e kans gegeven. nou kom ik er net achter dat ie dus een msn adres heeft aangemaakt met mijn voor en achternamm dus tja weet eigenlijk zeker dat ie nu zich voor doet als mij. moet ik hem nou weer een kans geven?? ik walg echt van hem nu kan denk ik ook nie hem nog een kans geven want waarom doet die dit nou??? terwijl hij juist altijd heel jaloers is en denkt vaak dat ik verliefd op andere ben..

afbeelding van angel eyes

wat moet ik doen

heb een enquete gemaakt met de stelling kun je langer met iemand sex hebben zondergevoelens?
nou ik niet. heb vanaf het begin al gevoelens voor hem. en het gaat nie weg. wat ik ook doe. nie meer maile of sms ofzo. proberen verder te gaan met me leven lukt nie, word er gek van. heb zo vaakhet gevoel omdat ik van hem bklijf houden ,is hij"het". waarom houd hij niet van mij dan? dan is hij het niet dus. waarom blijf ik dan wel van hem houden?
af en toe heb ik van die dagen zoals vandaag dat ik niet meer zie zitten. word gek van mezerlf als ik op zon dag in de spiegel kijk begin ik al te huilen, kan nie vrolijk worden. heb geen honger, wil veel doen maar het lukt me niet.

afbeelding van angel eyes

het is uit met zijn ex

heb gehoord dat zijn ex vriendin is vreemd gegaan en dat het uit is en natuurlijk ben ik blij dat het uit is. maar vind het ook erg zielig voor hem dat ze is vreemdgegaan dat gun ik ook weer nie. maar aan de andere kant heeft ie nu wel een kut gevoel en dat vind ik wel leuk. weet het nie zo goed vind het wel erg voor hem maar ook weer nie naar wat ie mij heeft geflikt. en nu ie weer vrij is heb ik heel erg de neiging om hem te maile zo van als ie wil prate dat ie me kan belle.
wil hem trug maar is misschien weer beter van nie.
wat vinden jullie dat ik moet doen? of wat zoude jullie doen?

afbeelding van angel eyes

voel me kl*te

zoals ik schrijf voel ik me echt heel erg rot
zie het niet meer zitten allemaal
waarom heb ik zoveel pijn na zon lange tijd ? waarom hij niet? het is echt oneerlijk en kan niet meer ben helemaal op heb totaal geen energie meer over

afbeelding van angel eyes

zit naar zijn foto te kijken

en denk hield ie maar van me , stuurde ie maar een mail, miste hij mij ook maar zoals ik hem mis.
waarom hou ik na een 8 maanden nog steeds onwijs veel vanhem? ware liefde? of gewoon blind?
vechten voor hem of laten gaan? zoveel vragen en heb er geen antwoord voor

afbeelding van angel eyes

kwam hem tegen

me vader moest zijn auto naar de garage brengen en pascal was er ook hij bleef ff staan kijken naar me en toen liep de shop in om te betalen. het is zo moeilijk om niks te zeggen maar ja me ouders weten nie wat er gebeurd is dus kon ook niks zeggen maar wil hem zo graag bellen om ff met hem te praten ik weet niet of ie boos is hellllllllluuuuuuuuuuuuup!!!!!!!!!!!

Inhoud syndiceren