Blog van angela29

afbeelding van angela29

het gaat supergoed

ik wil tegen iedereen zeggen dat t heel goed gaat met mij, de laatste blog was van 16oktober en nu is het 3december.

afbeelding van angela29

helemaal gebroken hopelijk snel reacties help

ik heb een uur geleden weer stom gedaan heb ik weer ingelogd via iemand anders op facebook zodat ik kan kijken bij me ex en ze nieuwe vriendin en wat familieleden. nou ik ging kijk toen had zij geschreven naar me ex'' hey nou zomaar op de facebook van mijn mannetje wil ff zeggen dat ik super blij met je ben en eigelijk duurt 1 dag zonder jou al veel te lang dikke kus je meissie'' hij zegt'' lieve schat ik ben ook super blij met jou xx en ja een dag zonder jou lijk wel een eeuwigheid mop xxxje ventje'' nou ik ga helemaal stuk echt waar helemaal gebroken dat was ik al maar dit doet echt zeer.

afbeelding van angela29

teleurgesteld, reacties graag.....

ik keek vandaag in me brievenbus lag er post voor hem maar hij had zich vorige week al uitlaten schrijven maar mischien net gekruist. ik denk ga toch ff netjes belle dat er post voor hem ligt een dikke boete voor te hard rijden. dus ik bel hem op om dat te zeggen en nog ff gewoon leuk gekletst hij zegt ik kom uit me werk wel ophalen. ik zeg is goed en na 5 min belt hij terug en zegt ik kom niet ,me moeder komt morgen wel ophalen. ik zeg waarom kom je niet . hij gaf geen antwoord ik zeg ik stuur t wel op dan. en dat was t.

afbeelding van angela29

rot voelen maar ook weer gehoord hij zal heus wel denken en weer terugkomen of niet?

ik ben net wakker en voel me gewoon klote rot. gisteren ging t wel een beetje naar die waarzegster geweest en mensen online gesproken t ging een stukje beter omdat ik t positieve erin zag wat die waarzegster zei en die andere 2 waarzegsters via online. je moet er ingeloven of niet. maar hier zeggen mensen en andere mensen hij slaat je hij is niet goed voor je en vernedert je, ja ik weet t dat is allemaal gebeurd. en toch hou ik nog steeds van hem wat niet goed is en ik wil nog steeds dat ie terugkomt terwijl die gewoon bij een ander is is toch niet normaal dat ik dat nog wil.

afbeelding van angela29

waarzegster

dit is me volgende verhalen jullie hebben we vorige verhalen gevolgd toch. vandaag ben ik naar een waarzegster geweest en zij heb kaarten gelegd. je moet eringeloven natuurlijk maar ik ga van de week naar nog eentje wil ik of die t zelfde zegt. maar ik had natuurlijk helemaal niks verteld pas na afloop van de kaarten. nou ze vertelde" dat ik net een relatie achter de rug heb en dat ie me mist en veel aan me denkt en ook op dit moment.

afbeelding van angela29

wat moet ik hier nou mee

jullie hebbe me verhalen gelezen en nu komt me vlg verhaal.

afbeelding van angela29

het liefst wil ik hem zien

de meeste van jullie hebbe me verhaal wel gelezen maar reed iknu naar huis en ik dacht van ja eigelijk is mijn ex hierdichtbij aan t werk maar ik kan er wel langsrijden maar wat heb ik eraan mezelf verdriet doen dat heb ik evengoed wel maar ben verstandig naar huis gereden maar hij moest nog een paar sleutels inleveren ik had verwacht mischien dat we elkaar tegermoet reden maar helaas ik lig nu in me bed en denk de hele tijd aan hem hij moet vandaag tot 3.00 of 3.30 werken dan hoop ik dat ie langkomt maar dat zal wel niet hij is gewoon gek op die ander wat ik echt niet kan bevatten hij is net

Inhoud syndiceren