Blog van angie1970

afbeelding van angie1970

ben ik vreemd

Lieve allemaal

ik heb heel lang niet gepost, omdat als ik mijn eigen posts terug las ik eigenlijk steeds hetzelfde las. Ik heb nu , na een tijd niet gepost te hebben zeggen dat het rot gevoel niet weg gaat, het word met vlagen wel minder, maar er is geen dag dat ik niet aan hem denk. Ik vraag nog steeds regelmatig naar hem aan mensen die iets van hem gehoord zouden kunnen hebben. Ik begrijp het nog steeds niet. Het vervelende is dat ik bang ben omdat het op zo een vreemde abrupte manier is afgelopen dat ik dit rot gevoel de rest van mijn leven met mij meedraag. Ik zou hem graag nog eens zien, misschien dat ik dat alles anders zou zijn.

afbeelding van angie1970

niets meer gehoord..

Hoi allemaal,

ik heb niets meer van hem gehoord. Ik heb hem voor zijn verjaardag een sms gestuurd en een kleine 2 weken geleden een neutrale mail. Geen antwoord. Houd dat gewoon in dat hij totaal niet meer is geinteresseerd in contact??? Ik vind dat zo gek, ook zijn vrienden hebben niets van hem gehoord terwijl hij is teruggekomen omdat ik hem heb gezien in zijn auto. Ik vind het zo erg (nog steeds) dat voor hem zelfs contcat of vriendschap niets waard zijn. Zou het kunnen dat hij toch op enige manier gaat inzien dat wat hij nu doet ( alle contact met alles en iedereen verbreken) hem niet gelukkig maakt???

afbeelding van angie1970

niets meer gehoord....

Hoi Allemaal,

Ik heb een tijd niet geschreven omdat als ik mijn eigen blogs terug las ik het gewoon gezeur begon te vinden. Nu na alle tijd voel ik mij nog steeds heel down en denk nog elke dag aan hem.De manier waarop hij naar het buitenland vertrokken is , geloof ik gewoon nog steeds niet.Vanochtend werd dat gevoel versterkt omdat iemand van zijn werk mij belde of ik soms iets had gehoord en dat ze het zo bizar vinden dat hij onbereikbaar is en ook niets laat horen. Het klinkt stom, maar ik denk dat er een reden voor zijn gedrag is en dat alles wat er gebeurd is daar de oorsprong van is en niet van gevoelsverlies of depressie of wat dan ook. Ik weet niet waarom maar ik denk nog steeds dat ik ooit nog van hem zal horen, in de tussentijd leef ik mijn leven maar de glans is er vanaf, helaas.

afbeelding van angie1970

volledig verslagen en kapot

Lieve Allemaal,

Vandaag heb ik van zijn vriend gehoord dat hij hem gisterennacht een sms heeft gestuurd dat hij definitief naar Kroatie is vertrokken. Hij heeft mij niets laten weten. Ik ben hier totaal overstuur en kapot van. Niet alleen dat hij mij niets laat weten, maar de manier waarop iemand die 10 jaar in een land woont weggaat, ik vind het zo verdrietig. Hij heeft hier niets of niemand en vertrek diep in de nacht. Hij zei in die sms dat hij nog terug zal komen om dingen te regelen en hem dan zal uitleggen waarom hij weg gaat. Ik wil hem nu zo graag een sms sturen. Ik heb al 1000 keer een tekst gemaakt, maar niets lijkt goed genoeg te kunnen verwoorden wat ik wil zeggen.

afbeelding van angie1970

VERWARD...help me!

Lieve allemaal,

Het onverwachte is gebeurd, hij heeft mij ge e-maild...toen ik de mail las was ik eerst blij, maar ik heb hem wel 100 keer gelzen en ik ben nu zo verdrietig, ik weet gewoon niet wat ik moet doen. Volgens mij betekent de mail dus eigenlijk dat hij mij niet meer wil zien?? Het is prive maar ik wil zo graag weten wat jullie van zijn mail vinden dit is wat hij schreef:

Hi Angie

I'm sorry that you feel this way about me.
You do mean something to me and it is not true that I don't care about
you.
I'm not a cold and careless person as you describe me.
You do have to understand that the last thing I wanted is to hurt you.

afbeelding van angie1970

ik ben kapot, het is over en uit.

Lieve allemaal,

Ik heb een tijdje niets laten horen omdat ik nadat hij was teruggekomen wachtte op het moment dat ik met hem over gevoel zou spreken.
.
Hij zou mij naar het station brengen en de volgende avond laat ophalen, ik had mijn auto bij hem geparkeerd. Ik had mij dus voorgenomen om bij terugkomst als hij mij ophaalde te praten. Maar hij was vol van zijn nieuwe auto en we spraken verder over van alles en nog wat behalve over gevoel. Dus weer het normale "vrienden"scenario. Daarna bij hem nog iets gedronken en toen vertelde hij dat hij zo gelukkig was....toen brak er iets bij mij. Ik , zo extreem diep ongelukkig vanwege hem de afgelopen maanden, en hij zo gelukkig!!!? Ik stond op en zei dat ik naar huis ging. Hij liep mee naar mijn auto en repareerde nog een lamp van mijn auto. Ik was zo down dat ik niet meer echt normaal kon doen. En toen hij zei"we stay in touch" was het enige wat ik zei"whatver". Ik reed weg, tranen in mij ogen en stuurde hem de volgende sms: "You realy dont understand me". Ik kreeg een sms terug: Hey, no bad feelings!! You will always be the person i appreciate very much , so dont be angry with me!" Die sms, vond ik zo een klap in mijn gezicht dat ik hem daarna dit stuurde: I realy tried to change my feelings for you into friendship, but i can not, i love you.Everytime when i see you , and i feel you dont give a shit about me it hurts so much". Daar heb ik geen reactie meer op gehad. Ik heb vandaag nog 1 sms gestuurd met de volgende tekst:Hi,dont worry, after this sms i wont bother you more, just to tell you that i know you told me that your feelings had changed,but that was so suddenly , and you told me even then you had a "depression" that i didnt believe that, not after all the things you told me,you didnt seem to be a guy to bulshit.Only now i understand that probably you never had any feelings for me. I still think you are a good person, and maybe we can be friends one day, but i need time.Take care of yourself and i realy hope you find where you are looking for in your life". Uiteraard van hem geen reactie.

afbeelding van angie1970

nieuws

Lieve allemaal,

Sinds gisteren wist ik dus dat hij thuis was en nadat ik vandaag de hele dag niets heb gehoord heb ik dus zijn vriend gebeld. Die zei dat er niet met hem te praten was en hij nergens op in ging. Oke ik heb voor mijzelf besloten dat ik deze week duidelijkheid wil, dus ik heb een uur geleden een sms gestuurd heel neutraal iets in de trant van "wanneer kom je terug" (hij weet niet dat ik weet dat hij al sinds gisteren terug is...wat denk je...een lange aardige sms terug waarin hij zegt....dat hij onderweg is en hij morgen aankomt en mij dan zal bellen!!!! Hij LIEGT dus.....ongelofelijk en ik begrijp ook totaal niet waarom. Ik laat hem in elk geval niet blijken dat ik weet dat ie liegt want dan verspeel ik mijn kans om hem te zien, maar ik vind het wel heel erg vreemd. Dit is de eerste leugen waar ik hem ooit op heb kunnen betrappen , maar wie weet heeft hij wel veel meer gelogen?? Zou de reden zijn dat hij liegt dat hij nog niet direct de confrontatie aan wil gaan?? Ik zie de reden echt niet temeer hij zegt in de sms dat hij mij belt en in een volgende sms dat hij zijn auto komt laten zien???Dus waarom die leugen????

Inhoud syndiceren