Blog van Anippe

afbeelding van Anippe

Wat moet ik hier nu mee?

Relaties ... why do we need them?

afbeelding van Anippe

Verbitterd

Hallo iedereen.

Dit is geen blog over mij, noch voor mij noch weet ik veel wat. En misschien wordt het door velen niet gelezen of aanvaard aangezien ik "het recht niet heb om iets te zeggen" gezien ik nooit iets zeg. Als ik eerlijk ben, ik ben hier tot vorig jaar een aantal maanden heel actief geweest - weliswaar onder een andere naam. Tot ik de site niet meer nodig had. Net zoals iedereen die een punt zet achter de site, komen er nog wel wat "terugvallen", maar goed uiteindelijk kon ik het ldvd-hoofdstuk afsluiten. Ondertussen heb ik ook een nieuwe vriend - dus ik heb het helemaal niet meer nodig.
Maar af en toe kom ik nog eens terug om te lezen om te zien hoe het gaat "met die mensen die hier toen ook zaten"... En ik merk dat velen onder jullie verbitterd zijn en reageren en schrijven.

afbeelding van Anippe

:-)

afbeelding van Anippe

Diep

Hallo iedereen.

Sinds een aantal weken is het uit tussen mijn ex en mij. Ik zit er echt onderdoor. Hij was voor mij de enige echte, mijn enige ware liefde. De enige persoon waarvan ik vond dat hij de moeite waard was om hem in mijn hart toe te laten.
De ene dag waren we nog aan het zeggen dat het eindelijk weer aan het goedkomen was tussen ons (we hadden vele kleine problemen), de andere dag liet hij mij weten dat de liefde over was.

Inhoud syndiceren