Blog van Annemieke

afbeelding van Annemieke

pffff...

Tis vandaag wer nen depressieven dag, allee jah kweeni oe dat komt, mo ik begin hem wer te missen. tis iets meer dan een week geleden dat hem nog is op msn is gekommen, mo wrs zal hij mij wer geblokt hemmen.
En nochtans ging het de laatsten tijd wel goed mee mij. Hij sprak terug op msn en hij is nimer kwaad op mij en jah ik kon dan ook nimer kwaad zijn op hem, nochtans da hij mij wel ongelooflijk veel zeer eeft gedaan da hij mij nimer moest hemmen. Ik ben toch wel blij damme genen boel nimer hemmen, nu kan ik pas beginnen mee alles te verwerken.
En stilaan begin ik ook alle negatieve punten van hem te zien: hij eeft nen ongelooflijke dikke nek, en die zit constant tegen iedereen zo te slijmen en ik ben daar toch wel ingelopen zeker, mo kom. Langs den ene kant doet da deugd dak weet da hij tegen iederee zo lief en schattig doet.

afbeelding van Annemieke

nog steeds niks

tis nu miss 3 uur nadak men eerste verhaal heb gestuurd. En ik ben ondertusse al 5 keer op msn gewist om te zien of hij er nie was, nee nog alt nie, wrs heeft hij mij geblokt. Mor t ga al een bikku beter, wa gepraat mee vrienden en men verhaal verteld. Ze begrijpen mij en ow wa doe da deugd. Nog 3 daagjes en de vakantie is voorbij, dan wer naart school en meer onder de mensen komen. Hopelijk gaat het dan een bikku over. Kheb ondertussen al verhalen van andere gelezen, die al getrouwd zijn, samen wonen, kindjes hebben... Dan vind ik dat mijn verhaal echt zo stom is.
Mor toch doet het nog alt

Inhoud syndiceren