Blog van Annevb

afbeelding van Annevb

Alleen zijn!!

Alleen zijn.. jeetje wat is dat soms heerlijk maar de grootste deel van de tijd kan ik er niet tegen!
Ik doe zoveel voor andere mensen .. ik sta altijd dag en nacht voor ze klaar. Probeer raad te geven waar dat maar kan en ik probeer altijd alles andere mensen naar hun zin te maken.

Maar ik krijg het gevoel alsof niemand dat ooit voor mij over heeft. Ik voel me vaak zo ontzettend eenzaam. Ik heb vriendinnen allemaal hardstikke gezellig! Een moeder die altijd voor me klaarstaat..

afbeelding van Annevb

Intern naar Kentron

Ja we hebben het uitgepraat. En gezegt dat we er voor gaan. Maar met als voorwaarde dat hij wel echt helemaal van de drugs af blijft! Was hij zoiezo al van plan want de opname bij kentron stond al gepland. Maar goed nu is het zover. Woensdag heb ik hem afgezet.
Jeetje.. kut man! vandaag bezoek uur gehad. valt zo zwaar. iedere keer hem daar weer achterlaten.
Kunt wel bellen maar ja is super duur dus dat valt ook tegen.
En we hebben zoveel bij te praten. Ik mis hem zo!

afbeelding van Annevb

Onschuldig?

Ik heb sinds ongeveer 4 maanden een nieuwe vriend. Super alles gaat perfect. Hij is echt een schatje en onze relatie verloopt echt lekker! Het is allemaal wel een beetje snel gegaan. Want hij woont eigenlijk al vanaf de eerste dag bij mij in huis.
Er is alleen een probleem hij is drugsverslaafd. Hij is wel bezig met afkicken maar daar heeft hij gewoon nog erg veel moeite mee! Maar ik heb hiervoor gekozen en help hem waar ik kan.

afbeelding van Annevb

Foute mannen!

dit boek is echt een aanrader! monsterverbond van carolien roodvoets.
het gaat over de aantrekkingskracht van foute mannen!
Jeetje wat maakt dat toch veel helder!
hahah als je van lezen houd zeker doen!
xxx Anne

afbeelding van Annevb

Over?? maar waarom niet in mijn hart

T is over uit helemaal klaar. Hij heeft al 2 dagen ook niks meer van zich laten horen! Maar waarom wil ik dit dan niet. Het doet me zoveel pijn. Eigenlijk teveel pijn zelfs om hier te vertellen wat er allemaal gebeurt is afgelopen tijd! Gaa ik dus ook even niet doen. Maar 1 ding is zeker. Ik voel me zo klote. IK wil hem gewoon niet tijd. Na alles...

afbeelding van Annevb

Het is niet wat ik wil!

Ik had mijn contact al verminderd en nou heb ik aangegeven dat ik een tijdje geen contact meer wil. Jeetje wat haal ik mezelf op mijn nek! Het is zoo moeilijk! Voel me zo leeg! zo niks! Ik hoop gewoon dat hij me toch maar even een smsje stuurt of me toch maar even belt! Ik weet dat hij het niet doet voor mij maar toch. Ik mis hem zo verschrikkelijk!! Ik weet dat het goed doet of dat hoop ik maar tenminste maar het is zo moeilijk. Ik zit maar thuis te wachten tot de minuten langzaam voorbij gaan zodat ik weer kan slapen op naar de volgende dag. en zelf het slapen gaat me niet meer goed af. Ieder half uur wakker worden om toch maar even op mijn telefoon te kijken of hij me toevallig niet even heeft gebelt of gesmst. Toen ik vannacht toch nog een smsje kreeg met weltrusten erin voelde dat ook wel heel erg fijn en warm! Ik zou zo graag bij hem liggen gewoon bij hem zijn! Waarom moet je eerst door zoiets moeilijk om daarna misschien te krijgen wat je graag zou willen! En dan nog maar afwachten. Waarom heb je nooit een zekerheid?? En doet dit wel goed? hoelang zou ik dit nou moeten volhouden? als het aan mij ligt bel ik hem nu al op. Dan belde ik hem alweer op een uur nadat ik het gezegt had. Wat een uur?? liever een seconde Het doet zo pijn niet bij hem te zijn! Maar ik weet dat ik het moet volhouden want pas op het moment dat ik hem voledig los kan laten. zou het weer goed kunnen komen tussen ons! Dit is zo'n moment waarin je echt volkomen vertrouwen in elkaar moet hebben! Juist het gene wat er bij ons niet meer is. Jeetje wat moeilijk!

afbeelding van Annevb

alles is zo dubbel!!

gisteren er eindelijk een einde aan gemaakt. voelde me zo sterk en zeker van mezelf. maar voel me vandaag weer een plump pudding. Wat wil ik hem eigenlijk graag!
liefste zou ik er gewoon voor vechten totdat ik letterlijk neerval!

ik wil hem gewoon niet kwijt! maar wat moet ik met hem. het gaat zo gewoon niet langer! maar hoe kan ik dat oplossen en toch bij hem blijven.
ik heb hem gezegt datik wel dingen af wilde spreken rondom zijn ex. dat ik best wilde accepteren als ze nog contact hadden.
hij zei me dat dat niet nodig was.. hij wilde haar echt niet meer zien, spreken of horen!

Jezus opluchting!! aan de ene kant. maar hoe nu wij verder??? kan ik dat nog wel kan hij dat nog wel! komt t nog wel goed!

Inhoud syndiceren