Blog van Bedumcity

afbeelding van Bedumcity

spelen met mijn hart!!

Hallo allemaal,

ik zit al een tijd op deze site sinds mijn ex-vriendin het in januari heeft uitgemaakt.. ik heb toen op deze site zo ontzettend veel geschreven en gereageerd en dat hielp me echt!
de laatste tijd heb ik niet veel meer op deze site gezeten maar ik wil hier echt mijn verhaal doen over wat mijn ex me aandoet en wat ik er mee aan moet! hoop dat jullie mijn blog willen lezen en erover zeggen wat jij er van vindt en wat ik zou moeten doen.... want ik ben echt helemaal ten einde raad!

afbeelding van Bedumcity

vervolg van eerder blog

hallo!

hier wil ik het vervolg schrijven van mijn blog van gister: 'wat een avond'

we hebben de laatste paar dagen contact gehad, gepraat over vroeger en over de toekomst. zij wil weer gewone vrienden zijn en ze wil weer gewoon contact met mij als normale vrienden. want de laatste 6 maand hebben we elkaar eigenlijk een beetje genegeert.. we wonen in hetzelfde dorp dus we kwamen elkaar geregeld tegen. ik durfde nooit meer iets te ondernemen met vrienden in het dorp, ik durfde niet meer over straat omdat ik bang was om haar te zien! en omdat er dan weer zo'n vreselijke situatie ontstaat!

afbeelding van Bedumcity

wat een avond!

hey!

heb me nou toch ook wat meegemaakt joh.. gister mijn ex schoonmoeder gesmst om te vragen of mijn ex geslaagd was. (had het nummer van mn ex verwijderd) ze smste me terug dat ze geslaagd was en dat ze het leuk zou vinden als ik haar ook sms. dus ik om haar nummer gevraagd en heb mijn ex gefeliciteerd met haar diploma. ze vond het hartstikke leuk dat ik smste en van het een kwam het ander...

afbeelding van Bedumcity

filosoof

nou we zijn 5 maand verder na D-day.. wat een leven zeg! ben echt totaal niet gelukkig en heb totaal nergens zin in! als ik iets doe of iets 'moet' doen omdat het van je verwacht wordt trek ik altijd mn vrolijkste gezicht, maar niemand (behalve jullie) weet wat er achter dat masker zit..... een hoop verdriet en eenzaamheid!

afbeelding van Bedumcity

geef het op

ik heb gisteravond goed over alles nagedacht en kwam tot de conclusie dat ik zo langzaamaan er zat van ben om telkens het gevoel van houden van mn ex weg te drukken! aldoor maar zeggen: neeh, je houdt niet meer van haar. constant mezelf voor de gek houden..

afbeelding van Bedumcity

valentijnsdag

tsjah valentijnsdag... het is gelukkig al ver achter ons, maar als ik erover nadenk springen de tranen me weer in de ogen!

op valentijnsdag heb (ehh.. had) ik mijn ex gevraagd om met mij een relatie aan te gaan, we kenden elkaar al veel langer, maar ik had bewust gewacht met vragen tot valentijnsdag. hoe bijzonder is het om op valentijnsdag je jubileum te mogen vieren! maar helaas heeft mijn ex besloten om de relatie te stoppen. (2 januari)

afbeelding van Bedumcity

goeie nacht!

allemaal een goeie nacht gewenst! hoop dat het verdriet voor een nachtje even weg gaat, en dat we weer wat nachtrust kunnen ontvangen! we hebben de energie nodig in dit proces! goeie nacht allemaal!

Inhoud syndiceren