Blog van belgje

afbeelding van belgje

ik kan het niet geloven

voor de zoveelste keer ben ik voor m'n ex gevallen...we zijn nu ruim een jaar na de grote break up. Hij ziet me nog graag en ik zie hem nog steeds doodgraag...en alweer bevinden we ons in een situatie waar we "proberen" een nieuwe start te maken. Doordat hij verhuisd is, zien we elkaar niet zo veel als ik wil en al een tijdje ben ik weer gefrustreerd omdat ik vind dat hij niet genoeg tijd vrijmaakt voor me.

afbeelding van belgje

told you so!!!

ongeloofelijk!!!
Ik geniet van m'n leven! Ik heb nieuwe mensen leren kennen en ik heb mezelf zelfs toegelaten om gevoelens te krijgen voor een ander. EN NU BEN JE DAAR??? Nu wil je me terug en kan je terug jezelf zijn?

afbeelding van belgje

leven gaat door...

Al een eindje geleden dat ik hier ben geweest...het gaat goed met me. Maar soms komen die herinneringen en frustraties weer boven, zoals nu. Meteen de reden waarom ik nog even een bezoekje breng...

afbeelding van belgje

vreemd

Ik voel me vreemd vandaag...echt vreemd...een bitterzoete melancholie ligt al de hele dag op mijn maag en ik heb geen idee waar het vandaan komt. We zijn al sinds september uiteen en ik heb het gevoel dat ik de meeste gevoelens zo'n beetje een plaats heb kunnen geven. Maar soms word ik toch nog verrast door nieuwe emoties, zoals vandaag bevoorbeeld. Ik smacht niet meer naar hem, en zoals ik het in m'n vorige blog vertelde (waarin ik m'n woede op de juiste plaats probeerde te zetten), het gaat relatief goed met me.

afbeelding van belgje

waarom?

Waarom...?

afbeelding van belgje

licht aan het eind v de tunnel...?

na vele ups en downs de laatste paar weken voel ik dat het nu beter gaat...af en toe weer hervallen en met de oogjes toe een aantal huildagen doorstaan. Toch denk ik eindelijk dat er grote beterschap op weg is...

Een jaar geleden (toen ik nog samen was met m'n ex) heb ik een jongen leren kennen. Ik vond hem na ons eerste gesprk al razend interessant en kon moeilijk m'n gedachten van hem af houden. Maar ik had een vriend, dus ik ben de situtie een beetje uit de weg gegaan en gezorgd at ik die gast niet te veel tegenkwam.

afbeelding van belgje

D day

vandaag is de dag dat ik de laatste strijd aanbind en ik hoop dat ik niet sneuvel in de zee van emoties die komen zal. Ik heb m'n ex gebombardeerd met alles wat ik voel en denk. Positieve en negatieve herinneringen, tegenstrijdige gevoelens en gedachten gebundeld in een brief. Mijn poging om op deze manier de deur dicht te trekken en een stevige wandeling te maken op het nieuwe pad in m'n leven, met of zonder hem.

Inhoud syndiceren