Blog van Belle

afbeelding van Belle

dan ging het even beter

het ging echt meer dan goed met mij de laatste week, maar ik ben hem tegengekomen met zijn nieuwe vriendin, het meisje waarmee hij me bedrogen heeft. Het was tot mijn grote verbazing een pijnlijk moment, dat nog steeds in men kleren hangt. Ik dacht dat ik er over was, maar ik zal blijkbaar nog wat geduld moeten hebben !

afbeelding van Belle

Het gaat beter !

Ik heb nu contact met het meisje waarmee hij me bedrogen heeft,zij wist ook van niks en nu vinden we steun bij elkaar! nu is hij diegene die alleen over blijft !

in ya face boy !!! nu weet je is hoe het voelt om alleen te staan ...

afbeelding van Belle

net als het beter gaat ....

het ging al een aantal dagen iets beter bmet mij, maar nu is het weer even volledig omzeep! Ik ging vanavond eens lekker dansen in een club waar hij nooit komt ! net als ik begon te dansen en me op mijn gemak voelde, zie ik ineens die ogen ... daar stond hij, met " meisjes rond hem, te lachen en te dansen. ik kon me bijna niet rechthouden, de grond zakte weg onder mijn voeten, ik wou zo al die meisjes van zijn lijf trekken en hem vastnemen. maar dat kan natuurlijk niet meer ... ben wel naar hem toe geweest, er even mee gesproken , gevraagd waarom er geen "hallo" afkon. hij zei dan dat hij niet boos is op mij, maar dat het beter is dat wij geen contact meer hebben.

afbeelding van Belle

weer een moeilijke dag ...

zoals ik al eerder vertelde ben ik te weten gekomen dat mijn ex me al een hele tijd bedroog. Ik dacht dat het nu gemakkelijker zou gaan ... in tegendeel, nu begin ik alles aan onze relatie in twijfel te trekken. Ik vraag me af wat er "echt" geweest is... hij was de eerste man waar ik me volledig aan gegeven heb, ik vertrouwde hem voor 100%, ik weet wel dat ik iemand nieuw zal vinden, maar zal ik ooit nog iemand kunnen vertrouwen ? Zal ik ooit nog verliefd kunnen worden zoals ik op hem verliefd was? Ik heb nu het gevoel dat er iets in mij gebroken is, en dat niemand dit nog zal kunnen herstelle

afbeelding van Belle

het verhaal wordt nog erger ...

het verhaal is dus nog erger geworden ... ik dacht dat hij pas iets was begonnen met dat ander meisje als het bij ons slecht begon te gaan ... Niet dus ! hij sliep er al maanden mee. Al die tijd dat ik hem als mijn droomman aanzag, was hij gewoon aan het sexen met die andere, de pijn is verscheurend, het is zo vernederend, en voor hem ??? Hij heeft gewoon heel de tijd van twee walletjes kunnen eten, en toen hij mij dumpte zat zij al klaar op de reserve bank !!! ik ben blij dat ik dit nu weet, nu weet ik dat hij mij niet waard was. Ik ben niet boos op dat meisje, want zij is gewoon een verliefde puber die gebruikt wordt door een vrouwenmishandelaar !!!!!!!!!!!!! hoe kunnen mensen zo zijn! Dit is toch TE grof, ik deed alles voor die jongen !

afbeelding van Belle

From this moment

vandaag zijn er grote verwikkelingen geweest. Ik ben te weten gekomen dat mijn ex al iemand anders heeft, hij had het vorig jaar ook al uitgemaakt met mij om bij haar te kunnen zijn. Ik ben naar hem toe geweest, zijn spullen terug gegeven, we hebben nog een keer gevrëen, en dan heb ik gezegd "vanaf nu kennen wij elkaar niet meer".

Hij is niet achter mij gekomen, wou geen woorden meer aan mij verspillen, ik heb hem nu vrij spel gegeven. Ik trek me weg uit zijn leven, ik besef dat ik vanaf nu alleen verder moet.

Ik voel me doodongelukkig en ik zou soms wel willen sterven, want alles doet pijn. Waarom heb ik men hart aan deze jongen gegeven? Hij heeft er alleen maar op getrapt, hij is nu slechts nog een bittere herinnering.

afbeelding van Belle

Spijt

spijt

spijt om wat mooi geweest is
spijt om wat voorbij is
spijt om wat nooit meer zal terugkomen
spijt om daden die ik niet had mogen doen
spijt om woorden die ik niet had mogen zeggen
spijt omdat het allemaal zo snel is gegaan
spijt omdat ik men hart heb blootgegeven

spijt , veel spijt omdat ik dacht dat jij de ware was ...

Inhoud syndiceren