Blog van Bolsek

afbeelding van Bolsek

Voel me stukken beter!

Hallo mede liefdesverdriet hebbers!

Met mij gaat het inmiddels al weer de goede kant op.
Heb me inmiddels ingeschreven op een datingsite en merk dat ik nog heel goed in de markt lig.

Komende zondag een leuke date gepland, en moet zeggen dat verzacht toch wel jet ldvd.
Is een leuk meisje uit de buurt en hebben gisteren bijna de hele dag liggen mailen, en tot diep in de nacht liggen appen.
Heb gisteren voor het eerst niet meer aan mijn ex hoeven denken de hele dag.

Ben benieuwd.

afbeelding van Bolsek

Een terugval!

Voor degene wie mijn verhaal een beetje kent!

Relatie inmiddels 2,5 maand geleden verbroken na 2,5 jaar. Tijdje geen contact gehad, en paar weken geleden begon ze me ineens te mailen en te appen. Ben vorige week de kat gaan brengen en gisteren weer gaan ophalen.

Was gisteren erg ontspannen allemaal. Waren nog een stukje gaan wandelen en hebben zelfs nog gelachen om een en ander. Toen ik vertrok hebben we elkaar zelfs nog even omhelst en geknuffeld we hebben het gewoon over koetjes en kalfjes gehad en het was verder redelijk leuk en gezellig en er hing een ontspannen sfeertje.

afbeelding van Bolsek

De kat is opgehaald!

Update:

Vanmorgen ben ik de kat gaan halen, en ben er idd heen gegaan deze keer zonder verwachtingen, en op advies van jullie heb ik geen hoop meer en heb de breuk geacepteerd.

Ik moet zeggen het ging deze keer heel soepel en losjes allemaal. We zijn nog een stukje gaan wandelen en hebben nog wat gedronken samen. En nog leuke gesprekken gevoerd over hoe het nu met de ander ging etc, en wat de ander allemaal bezig houd op het moment.
Gewoon heel luchtig en losjes allemaal " geen druk of verwachtingen en niet over ons gehad"

afbeelding van Bolsek

Na de eerste ontmoeting!

Korte uitleg!

Na een aantal weken geen contact nam ex een dikke week geleden weer contact op via de mail. Het ging niet goed met haar, en ze vroeg hoe het nu met mij ging, en ze miste de kat heel erg die nu bij bij is, en ze was heel nieuwsgierig naar hoe het nu met mij was etc.

Na een aantal mails heen en weer die overigens vrij leuk waren hadden we afgesproken dat ik de kat voor een aantal dagen naar haar zou brengen.

afbeelding van Bolsek

Als je je ex weer ziet!

Volgende week zie ik mijn ex weer na een paar weken radiostilte en geen contact.

Afgelopen week stuurde ze een hele aardige mail, het ging niet zo goed met haar, en ze miste de kat die bij mij is, en vroeg telkens hoe het met mij ging etc.

Ik proefde een beetje spijt in haar mail al stond het er niet letterlijk.
Maar om een lang verhaal kort te maken ze vroeg of ik de kat niet een aantal dagen naar haar wilde brengen! ( volgens mij een excuus om mij te zien ).

afbeelding van Bolsek

Zeer mooi!

Bij deze moet in constant aan haar denken!

Zucht!!!!

afbeelding van Bolsek

Volgende week zie ik haar weer!

Eindelijk is het zover, volgende week zie ik haar weer.
Na een aantal weken geen contact begon ze me vorige week ineens te mailen en zei dat het niet zo goed met haar gaat de laatste tijd, ze miste de kat, en had mijn facebook berichten gelezen.

Uit dit laatste heeft ze waarschijnlijk opgemaakt dat ik mijn leven weer heb opgepakt, en weer leuke dingen ben gaan doen en nog steeds doe. Ik weer niet of dat allemaal effect heeft gehad maar krijg nu telkens mailtjes en appjes.

Inhoud syndiceren