Blog van brokenhearted

afbeelding van brokenhearted

lieve j

Lieve j,

afbeelding van brokenhearted

zweverig type

Gister noemde die me een zweverig type wat ik absoluut ni ben. Dat uitgerekend hij zoiets zegt doet me pijn. Daarom heb ik het contact verbroken. Maar het lijkt wel, nu het ong anderhalve maand uit is dat mijn pijn steeds erger word. Omdat ik had geleerd uit mn vorige relatie dat het niet goed is in het verdriet te blijven hangen ben ik dit x zo goed mogelijk doorgegaan met mn leven. Maar de pijn lijkt nu heel hard toe te slaan and it sucks.

afbeelding van brokenhearted

ze had gelijk

T. had gelijk. Hij ligt echt met zichzelf in de knoop en moet dingen verwerken. Mooi, geef ik hem alle tijd. Opgelucht dat ni aan mij ligt da hij afstand houdt.

afbeelding van brokenhearted

mijn keerpunt

Gister zat ik naar Oprah te kijken. 't ging over the secret. Hoewel ik het boek heb ben ik pas gister tot een echt inzicht gekomen. Men zei: as je oprecht dankbaar bent voor alle rotte dingen die je hebt meegemaakt en je kan degene die je dat hebben aangedaan, ook al ben je dat zelf, vergeven, pas dan kan je echt gelukkig zijn.

Vind ik ook. Heb er over nagedacht en ben idd mijn ex dankbaar dat die gewoon vrienden wil zijn en niet meer en ga hem da ook zeggen. Idd, nu ik dit besef voel ik weer harmonie in mezelf en kan ik verder met mijn leven.

Wel verlang ik nog steeds naar een knuffel maar die komt misschien nog wel. En dan, kan ik het helemaal afsluiten. Met liefde voor mezelf en het leven en vooral ook heel belangrijk, met dankbaarheid. Glimlach

afbeelding van brokenhearted

leegte

Vannacht heel slecht geslapen. Wil 'm ni kwijt. Niemand meer om van te houden. De leegte verscheurt me en ik ga door op automatische piloot. Hoe kan 'k ooit met 'm bevriend raken als dit me zoveel pijn doet? Kan iemand me vertellen hoe?

Hij kan zo lief tegen me doen en hij wil nog met me knuffelen maar ik ben daar bang voor, bang dat het nog meer pijn zal doen, hoewel ik er ook nood aan heb.

afbeelding van brokenhearted

hij is lief :-)

net heel verhelderend gesprek gehad aan de telefoon. hij sluit ni uit dat ooit nog goed komt maar wil me geen valse hoop geven. en hij wil toch nog samen mn verjaardag vieren over 10 daagjes en toch nog arm om me heen slaan enzo. Wat voor mij minstens evenveel betekent. Hij is lief. Glimlach

________________

afbeelding van brokenhearted

kenne jullie dees gevoel

Ben nu bijna 3 maand verder sinds de breuk met mn ex. Vind iemand anders leuk. Maar mn ex was mn eerste vriendje, diegene die mij geleerd heeft wat intimiteit is. Heb een beetje het gevoel dak dat niet met die ander zou kunnen delen ?ɬ†ls het ooit iets word. Herkenbaar?

Groetjes brokenhearted

Inhoud syndiceren