Blog van broken_woman

afbeelding van broken_woman

Eindelijk iets positiefs te melden

Na een tijdje niks te hebben geschreven hier(sommige weten waarom)

afbeelding van broken_woman

Kun je het lezen???

Dit blog is voor Madam..De madam die denkt dat ik achterlijk ben..Fouttt..Madam heeft met dr vieze poten aan mijn laptop gezeten..en zo ook hier op de site gekeken,...Mag ze doen hoor ,weet ze precies wat ik van haar vind..Maar madam denkt dat ze alles maar kan maken heeft ze fout!!
Dus madammetje ik weet alles..En ook dingen waar jij niet blij mee zal zijn ...En nu lach ik..Wait and see..!!!

afbeelding van broken_woman

En toen Bam!! Ging de knop om...

Helaas en aan de andere kant ook weer wel goed..zijn mijn ogen open..Mijn zoon heeft zijn vader zien rijden met haar..En hij bede mij daar meteen over op..Aan zij stem kon ik al horen dat hij totaal overstuur was..Hij kwam thuis en keek of hij een spook had gezien..
Ging op de bank zitten,trok zijn pet over zijn ogen..en brak..volkomen..
Alle emoties kwamen eruit..Kind was in shock..Daar op zijn plek zat zij..nie hij of zn mama..maar zij..Zij waar al zoveel ruzies over zijn geweest en zoveel gedoe..Daar zat zij..Zogenaamd als een vriendin..

afbeelding van broken_woman

Het einde en begin van ????

Afgelopen nacht,is mijn ex langsgeweest om te praten..Uren hebben we gepraat..Hij zegt met zichzelf in de knoop te zitten.En kan niet bij zijn gevoel komen door een allesoverheersende woede..Dit heeft te maken met wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd,tussen ons.
En zijn jeugd..Afgestaan bij geboorte,kindertehuizen enz enz enz..
Ik heb daar altijd begrip voor gehad en hem hiermee proberen te helpen.Hem voor veel fouten willen behoeden.

afbeelding van broken_woman

Ik trek het niet meer:(

Ik trek het echt niet meer..ben er echt ziek van...Constant die verhalen dat ze steeds samen worden gezien...wtf??waar is dan haar vriend?Die mag vast op haar kind passen..Man man ben je blind ofzo?
Samen gezien ja samen in de auto..verdorie ONZE auto..waar ik dus in al die jaren amper in heb gezeten..Zelfs samen in zijn bedrijfsbus..wtf..

afbeelding van broken_woman

Zo verandelijk als het weer..

Na veel telefoongesprekken vandaag,veel verwijten heen en weer,veel geruzie,belde hij mij net op om te praten.Op een normale manier..
Hij gaf toe met zichzelf in de knoop te zitten en ziet op tegen de financieele gevolgen van dit alles..En zei ben kapot van verdriet...
En boos word steeds omdat hij emotioneel is...Ja weet er alles van..
En hij gaf aan dat hij echt wel wist wat hij miste..en gaat missen.Hij zei zelfs tja terug naar huis gaan is ook geen optie meer..dat is te laat.
En zichzelf beter wat aan kon doen op het moment..

afbeelding van broken_woman

Wat moet ik hier nu weer mee??Weer gezien en gesproken....

Pff weer zo,n klote moment om iets heel stoms.Een winkelend stel op tv.Nooit zullen we dat meer samen doen.Zucht.Afgelopen dagen behalve zondag gezien en gesproken.Vrijdag wat een dag.Gigantische ruzie gehad met ophalen van wat spullen.Zaterdag moest ik hem wel bellen ivm ziek kind dat naar ziekenhuis moest.Ben ik weer afgekafferd en afgezeken.Zondag stilte...Tot vandaag.Hij heeft mijn zoon gebeld om te vragen hoe het met zijn zieke broertje ging.Daarna wilde hij mij spreken.Opeens deed hij heel aardig en ik had zoiets van huh??Ik bleef heel bot want ben nog steeds woest.Hij vertelde foto,s te

Inhoud syndiceren