Blog van C

afbeelding van C

4 dagen geen contact

Hallo allemaal,

Het is me al gelukt om 4 dagen geen contact te zoeken met m'n ex hoe moeilijk het ook is. Heb een lekker druk weekend gehad, maar kom ik gisterenavond alleen thuis en dan had ik het weer even heel moeilijk. In plaats van haar te bellen/appen, heb ik mijn schoonzus en broer gebeld en is mijn broer bij me langsgekomen en het ging gelijk een stuk beter.

Nu zie ik haar begin januari weer voor 't eerst, maar het geen contact doet me eigenlijk best goed. Op deze manier verwerken is denk ik het beste.

afbeelding van C

Ex-schoonouders

Hier wel even een update van mijn status Knipoog

Na maandag een hele slechte dag gehad te hebben had ik gisteren en vandaag een redelijke dag. Probeer opgewekt door het leven te gaan en veel afleiding te zoeken. Dinsdag en woensdag lekker gesport. Ik geloof nu wel dat de meeste mensen het weten. Ik woon in een dorp en de tam tam gaat hard. Iedereen, echt iedereen snapt er niets van dat het uit is. Iedereen zegt jullie waren zo'n leuk stel. Komt het in de toekomst niet goed? Tja natuurlijk hoop ik dat wel, maar ik ga er niet aan denken. Dan blijf je hoop houden.

afbeelding van C

Mijn verhaal

Beste mede ldvd'ers,

Na een aantal dagen/weken meegekeken te hebben en jullie verhalen gelezen te hebben wil ik graag mijn verhaal doen. 4 jaar geleden leerde ik mijn vriendin kennen op de sportvereniging. Zij 16 en ik 20. Op Msn heb ik haar mee uitgevraagd, maar ze wou in eerste instantie niet. Daarna heeft ze mij uitgevraagd waar een paar andere mensen bij stonden. Dat vond ik wel stoer.

Inhoud syndiceren