Blog van cat86

afbeelding van cat86

Daar ben ik voor de 3e keer, dit keer zwanger!

Lieve LDVD'rs,

afbeelding van cat86

Lieve ldvd'rs

Hallo allemaal,

Sorry ben even niet meer op deze site geweest.

afbeelding van cat86

de dag des oordeels, tips?

hallo allemaal,

Morgen is het dan zo ver, na precies 3 weken zie ik mijn liefde (ex) weer. Na ons niet echt leuke whatsapp gesprek heb ik hem gezegd dat ik morgen zou komen om wat kleine spullen op te halen, en te praten over de andere zakelijke dingen.
Ik ben aardig zenuwachtig, gewoon omdat ik totaal niet weet wat ik moet verwachten, zal hij nog steeds zo gemeen, boos, vreemd doen.. Of zal het juist heel goed gaan.

afbeelding van cat86

Dit slaat nergens op.. contact met ex gehad!

Ik heb toch de mail gestuurd waar ik het in mijn vorige blogs over heb gehad.. dit heeft toch wat dingen in hem los gemaakt.
Na mijn mail stuurde hij, bedankt. Hij vroeg wanneer ik mijn spullen kwam ophalen en we hebben afgesproken aankomende week om te praten over de verdeling. Hij heeft een nieuw huis gevonden omdat hij de kosten niet alleen kan dragen. Opeens draaide het gesprek op whatsapp en merkte ik weer dat hij enorme woede had. Ik vroeg hem waarom en toen kwam het er weer uit:

afbeelding van cat86

Ik sta op het punt om een mail te sturen naar hem! help

Ik sta op het punt om een mail te sturen naar hem!
Ik kan er niet meer tegen, ruzie, negeren.. Niet reageren..
Mis hem zo ontzettend! Ik wil mijn dagelijkse dingen weer met hem kunnen delen, dingen die ik de afgelopen week heb meegemaakt en normaal met hem zou bespreken.

afbeelding van cat86

Hoe nu verder?

pfff Ik heb gisteren weer een whatsapp bericht ontvangen met de vraag of ik de huissleutel kwam inleveren... En of ik gelijk 2 sterke mannen wilde meenemen die de zware spullen kunnen sjouwen.
Hij heeft het weekend een eigen facebook aangemaakt, nadat hij zo woedend is geworden, heel kinderdachtig om mij terug te pakken denk ik.
Hij is zo boos en gefrustreerd omdat ik gewoon verder ga... Dat had hij niet verwacht..
Ik geloof ook niet dat hij nu gelukkig is, zijn gedrag zegt al genoeg! Maargoed, hoe nu verder???

afbeelding van cat86

een gefrustreede ex!

Hoi allemaal,

Nou dr is de afgelopen dagen genoeg gebeurd..

Inhoud syndiceren