Blog van ChristaW

afbeelding van ChristaW

De draaideur

Als er een plek was waar ik hoopte niet meer terug te komen dan was het deze wel. Niet omdat ik niet veel aan deze site gehad heb maar omdat ik hoopte dat het nu eindelijk goed zou gaan. In een jaar tijd zijn mijn lief en ik nu drie maal uit elkaar gegaan. Drie maal is scheepsrecht lijkt me en ik heb geen enkele hoop meer op een vereniging.

afbeelding van ChristaW

liedje voor allen

Mooi nummer dat ik jullie niet wilde onthouden..beetje triest maar ook mooi.

afbeelding van ChristaW

werken

Gisteren heb ik mijn eerste sessie gehad met mijn 'peut'. De eerste stap in het werken aan mijzelf. Een van de dingen waar ik aan wil werken is mijzelf beter kennen en meer van mijzelf houden. Hopelijk gaat mij dit ook inzicht verschaffen in hoe ik sta in een relatie en hoe het komt dat ik in de relaties die ik gehad heb vaak tegen dezelfde dingen aanloop.

afbeelding van ChristaW

5 weken verder

Heb even een paar dagen niet geschreven. Had tijd nodig om dingen op een rij te zetten, gevoel te plaatsen en mijn hoofd weer werkend proberen te maken. Of dit nu gelukt is? Nee nog niet maar ben bezig.

Het is nu ongeveer vijf weken uit. Drie weken van amper contact. Twee weken contact dat hij me terug wil. Er word gepraat, gewerkt en gelukkig ook gelachen. Hij heeft zijn eerste gesprek gehad met de 'peut' en was erg positief. Mijn gesprek staat volgende week.

afbeelding van ChristaW

T-splitsing van gevoel

Ik vind het moeilijk om te schrijven deze keer... heb het gevoel dat mijn verhaal hier wellicht niet helemaal thuis hoort en toch ook weer wel.

Sinds mijn laatste blog is mijn ex alleen maar bezig geweest met mij overtuigen dat hij spijt heeft en dat hij een grote fout gemaakt heeft. Voor velen die het net een maand uit hebben een droom wellicht. Ik krijg sms op sms, kleine verassingen en lange betuigingen hoe stom hij is geweest. Daarnaast heeft hij een afspraak gemaakt om eens met iemand te praten over zijn omgang met emoties.

afbeelding van ChristaW

film idee

Er zijn inmiddels best wat liedjes voorbij gekomen maar ik wil bij deze een film tip doen. Is een beetje een oude maar betreft: Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Ik vond het wel een pijnlijke film om te zien, zelfs een traan bij gelaten maar desondanks een film die de moeite waard is.

Het gaat over (ex) geliefden die de herinneringen aan elkaar proberen uit te wissen. In dat proces komen ontdekken zij echter opnieuw de liefde voor elkaar.

afbeelding van ChristaW

Alles op z'n kop

Dat tijd relatief is wist ik al maar dat er zoveel kan gebeuren in zo weinig tijd..

Vanaf mijn laatste blog krijg ik al smsjes en berichten van mijn ex. Dit zijn allemaal berichten van spijt dat hij me heeft laten gaan, zeggen in te zien dat hij een grote fout heeft gemaakt en of hij me aub mag spreken. Ik heb dat in eerste instantie afgehouden maar gisteren toch aangegeven dat hij mij mocht spreken.

Inhoud syndiceren