Blog van ck76

afbeelding van ck76

Positieve energie boost...

Misschien verbeeld ik me het wel, maar het kan wel de verklaring zijn van mijn vorige blog...

Vandaag kom ik er achter dat zij een paar dagen geleden een nieuwe YouTube afspeellijst heeft aangemaakt. Deze lijst draagt de naam van haar (ex)lover en de teksten van de nummers doen mij denken dat de rebound relatie over is en zij weer mijn aandacht probeert te krijgen. Het geeft mij iig een positieve energieboost... en laat mij inzien dat ik op de goede weg ben met mijn ldvd.

of hou ik mezelf voor de gek?

*knip*

afbeelding van ck76

No Contact, maar toch ineens wel contact... wat te doen?

Vorige week heeft mijn ex besloten om de NoContact rule toe te passen op mij. Ik werd geblockt op Whatsapp, bij Facebook werd ik als vriend verwijderd. In zekere zin gaf mij dit een bepaalde rust. Onze hele situatie is onstaan doordat zij had besloten om een einde te maken aan onze relatie. De periode daarna heb ik volgens haar spelregels geleefd en dat was ineens over toen de NoContact rule werd toegepast.

afbeelding van ck76

loslaten, waarom lukt het mij niet?

Waarom kan ik haar niet loslaten? Ze zit constant in mijn hoofd en hoe goed ik mijn best ook doe, het lukt mij niet om haar te vergeten. Ik doe mezelf pijn met het idee dat ze bij die andere jongen zit. Dat ze het gezellig heeft en dat ze samen liggen te rollebollen in bed.

Mijn werk lijdt eronder, mijn collega's snappen het niet en ik weet zelf even geen raad... HELP!!

afbeelding van ck76

Praatgroep

Ik ben benieuwd of er eigenlijk praatgroepen bestaan waar je over ldvd kunt praten. Deze site helpt mij enorm goed bij het verwerken van mijn ldvd, maar ik merk dat ik af-en-toe erg de behoefte heb om met lotgenoten te praten. Iedereen heeft zo zijn verhaal en gaat daar op zijn/haar manier mee om, om het te verwerken.

Ik ben benieuwd hoe jullie er mee omgaan, hoe worden jullie door anderen bijgestaan om door te gaan met je leven?

Weten jullie iets?

afbeelding van ck76

Aaaaarghhh!!!

Ik word gek... van haar! De breuk is voor mij nog hartstikke vers en dan blijkt nu dat ze al een nieuwe lover heeft.

Wij hebben een gezamelijke koopwoning die te koop wordt gezet. Samen hebben wij afgesproken dat zij per 1 januari 2013 het huis zou verlaten, maar daar is ze op terug gekomen. De reden die ze daarvoor heeft opgegeven blijkt niet de ware reden te zijn.

afbeelding van ck76

Onwerkelijk

Het is nu bijna 2 maanden geleden dat ze het heeft uitgemaakt. Voor mijn gevoel is dat van de een op andere dag gebeurd. Onze relatie van 12 jaar heeft zijn pieken en dalen gehad, maar dit had ik totaal niet zien aankomen.

Wij hebben allebei een enorme kinderwens en in de week, dat het gebeurde, waren we daarvoor samen in het ziekenhuis. De hele week werd, voor het KI-traject, haar cyclus strak gemonitord. Om de dag moesten we hiervoor in het ziekenhuis en ik ging elke keer braaf met haar mee. Totdat zij ineens niet op een afspraak verscheen.

Inhoud syndiceren