Blog van cokkerlok1

afbeelding van cokkerlok1

al 4 weken geen contact pffff

5 maanden geleden is het nu, dat mijn ex en ik uit elkaar zijn na een relatie van 11 jaar. Het is nu ca. 4 weken geleden, dat ik voor het laatst sms contact had met mijn ex.Zij stuurde mij toen een smsje om 1.30uur snachts, dat zij kortsluiting had gehad en haar wasdroger naar de knoppen was gegaan(ik heb er niet op gereageerd) Het kost mij erg veel moeite om haar geen smsje te sturen. Telkens komen de twijfels zo hard binnen om het toch te gaan doen. Elke dag spelen de herinneringen door mijn hoofd, herinneringen die zo mooi en leuk waren.

afbeelding van cokkerlok1

ik blijf hopen

Gisteravond laat 00.01uur Ik ben jarig, Ben verdrietig het is het eerste jaar op mijn verjaardag zonder haar(na relatie van 11 jaar). Altijd kwam zij als eerste even na twaalven mij feliciteren. Zij lag altijd vroeger in bed dan ik en ik keek altijd nog wat tv in de avond.
Voelde mij erg verdrietig, ik miste haar zo enorm. even zitten janken.
Het verhaal kennen de meeste wel(zie mijn blog)

afbeelding van cokkerlok1

Hoe doe ik het op de juiste manier??

Hoi lieve allemaal

afbeelding van cokkerlok1

Ik heb een nieuw blog gemaakt maar staat in reacties sorry!!

Ik heb een nieuw blog aangemaakt maar om de een of andere reden staat dit in reacties. sorry
gr.Cor

afbeelding van cokkerlok1

Hoe moet ik nu verder, Ik mis haar zo erg!!!!

23 dec.2011, een zwarte dag in mijn leven, mis mijn liefie zo erg!!
Ik zit al 4 maanden in zo'n erge dip ,pfff ik weet niet hoe ik verder moet, een relatie van 11 jaar zomaar weg. Ik vertel mijn verhaal wel verder op een andere avond, voel dat ik het nu niet helemaal goed kan verworden, heb nu teveel pijn en verdriet, ik dacht dat ik er wel voor klaar was niet dus. tot gauw

afbeelding van cokkerlok1

Hoe stom kan je zijn

Hoi Hoi allemaal.
Ik ben pas nieuw op deze site. Ik heb ondertussen heel veel gelezen en merkte dat er vele met mij zijn die ook zo worstelen met het stuk lopen van je relatie en je ex-partner waarvan je zoveel gehouden hebt en nog zo erg! mis en ook nog zoveel van hou. Ik wil binnenkort mijn verhaal aan jullie allemaal vertellen. Het zal best een lang verhaal worden denk ik, er is best wel veel gebeurd. Ik hoop via jullie reacties mijn heftige verdriet en gemis te kunnen verwerken.
tot gauw!!
Groetjes Cor

Inhoud syndiceren