Blog van Daccar

afbeelding van Daccar

Dat zit erop!

Pffff, dat zit erop, een eerste werkdag van 10 uur tot 11 uur 's avonds, het ging maar net goed, veel te veel mensen om me heen, geluiden, muziek. Blij dat ik weer thuis in de rust zit. Je merkt wel wat voor geestelijke opdonder je van deze situatie krijgt.

afbeelding van Daccar

Oh Boy!

Nou, we hebben de eerste alcoholtest doorstaan, heerlijk om redelijk fris wakker te worden. Morgen maar weer aan het werk, dan komt alcoholtest #2 ( ben ondernemer in de entertainment sector), maar ik ben er helemaal niet bang voor, wat een fijn gevoel is dat toch!
Vanavond heb ik een goed gesprek met mijn vriendin gehad , zo beschouw ik haar nog wel. Ze komt zelfs 2 dagen naar huis, dan praten we verder. Of we uiteindelijk ooit weer samen zijn, laten we nog maar even in het midden.....
Ik ben er van overtuigd dat het zou kunnen lukken, maar it takes two to dance the bloody chachacha!

afbeelding van Daccar

Nou, het mot maar weer.....

Goedemorgen,

Wat een energieloze dag gisteren! Ik heb het maar zo gelaten , wat huishouden en voor de rest een beetje keutelen. Laat op de avond werd ik toch nog wat somber, prachtige nachtfilm gekeken : Venus met een stokoude Peter O'Toole op de KRO, kwam ook wel in slaap, 's nachts nog wakker van een zweetbui ( stress?) En bijzonder lusteloos wakker worden, bleh! Waar is mijn energie en positiviteit?

afbeelding van Daccar

Maar dan Anders !

Goedemorgen,

afbeelding van Daccar

Miep Miep!!!

Goedemorgen!

Na een heerlijke nachtrust lekker op tijd opgestaan en het is een beetje wennen, maar ik zat alweer vol energie, even mijn rondje op het Internet en dan er weer tegenaan, lekker dingen doen die een goed resultaat opleveren. Ik voel me binnen 24 uur zó anders! Van een zielig, verslagen figuur, naar iemand die los durft te laten, ik laat haar, met veel pijn, los!! Uit respect voor mezelf en natuurlijk voor haar, ik houd nog steeds van haar, wellicht kijken we over een tijd terug en vinden we elkaar weer, op wat voor manier dan ook, 13 jaar samen.

afbeelding van Daccar

Zie ik nu al licht?

Na een emotionele kut ochtend, heb ik best een redelijke middag gehad! Bach Rescue gekocht en xtra sterke Valeriaan, boodschapje hier en daar, huishouden, bandje geplakt en 40 km gefietst met een goede vriend, onderwijl mijn hart gelucht, daarna ffe bij Rhijnauwen een pannenkoek gegeten samen. God, wat knapte ik daar van op! Ik was voor de klap al zo ontevreden met mijn levensstijl en instelling , dit is echt de trigger om er wat van te maken! Crisis= Opportunity. Bewegen is een remedie, zeker met praten erbij. Eerst mezelf helpen, da's heel belangrijk.

afbeelding van Daccar

Oh, Mijn God, wat doet het pijn!

Sinds dit weekend lijkt het er op dat mijn partner onze relatie heeft verbroken, we zijn allebei begin 40 en hebben 13 jaar een relatie, waarvan 12 samengewoond. Doordat ik mijn eigen angsten en tekortkomingen niet heb aangepakt de laatste jaren werd alles minder. Geen seks meer, sporadisch knuffelen. We bleven wel communiceren en ons dagelijks leven samen leven. Toch kwam haar beslissing kei kogel hard aan. Na een aantal dagen in bed te hebben gelegen met gesnik, koud zweet, verdriet, pijn, wanhoop, alle facetten van Ldvd, ben ik nu opgestaan.

Inhoud syndiceren