Blog van Daisy01

afbeelding van Daisy01

Woops

Zoals ik zei... een week op vakantie, dat ging ik doen...

Ik heb week genoten, gedanst, gelachen, en ook gehuild. Ik heb een leuke week gehad, waarin ik vrij weinig heb nagedacht en heel actief ben geweest.

Gister kwam ik thuis, en ik plaatste op Facebook het bericht dat ik zo een lekkere week had gehad en nu ging genieten van de goede tennispot op tv. Nog geen uur later stond meneer voor de deur, en ik liet hem binnen... Fout... Vanmorgen ging hij weer weg...

Het is alleen niet weer aan, het is niets anders.. PFFFF waarom waarom waarom

afbeelding van Daisy01

Vreemd..

Vandaag krijg ik een doos thuis, toevallig want ik werk thuis en kan hem dus aannemen... Wist totaal niet wat ik moest verwachten, van wie het was of wat er in zit.

Je voelt hem al aankomen, hij was van mij ex lief, met wie ik gister niet wilde afspreken omdat ik weer 3 weken terug gegooid zou worden.

afbeelding van Daisy01

Doen of niet?

Mijn ex lief wil morgen afspreken, hij wil niet perse samen iets leuks doen, maar gewoon samen praten. Weet niet zo goed wat ik moet doen... Tuurlijk wil ik hem heel erg graag zien maar ik weet niet echt of ik er heel goed uit ga komen.

afbeelding van Daisy01

Verdrietig

Ik ben zo verdrietig. Dit weekend heb ik geprobeerd om leuk uit te gaan, te dansen, met vriendinnen te zijn. En dat was ook leuk, tot die vriendinnen allemaal een man aan de haak slaan en ik me erg alleen voel.. Want een man aan de haak slaan daar ben ik nog lang niet aan toe. En tsja, dan ben je dus in de stad, verdrietig, en wat ga je dan doen? Je ex bellen, huilen, janken, vedrietig zijn... En wat doet hij dan? Zeggen dat hij er nu geen zin in heeft en dat hij ook heel veel aan mij denkt, mij heel erg mist en heel veel van mij houdt maar dat er nu nou eenmaal niets aan te doen is...

afbeelding van Daisy01

Auch

Voelde ik me gister nog stoer, voel ik me vandaag klein, zielig en verdrietig. Vandaag zou ik gaan praten met zijn zus om het een en ander uit te leggen, dus ik wilde weten in hoeverre hij haar al had ingelicht over onze breuk. Dus ik belde hem. Dat gesprek ging ok, hij vertelde me dat hij niets had verteld omdat het voor hem dan te definitief werd, omdat het dan dus echt zo was.

afbeelding van Daisy01

Misschien herkenbaar?

Jullie kennen het vast, het over analyseren van ieder woord, alles wat je hoort wat je aan hem linkt. Wat zijn vrienden tegen je zeggen over hoe hij zich voelt, wat hij zegt, wat hij doet, wat hij schrijft, hoe hij er uit ziet, alles 100x afspelen om ieder element eruit te halen wat je eerder nog niet gezien had. Dit om het of rooskleuriger voor jezelf te maken of nog veel erger.

afbeelding van Daisy01

Verdriet

Ik ben zo verdrietig... Zo enorm verdrietig.

Inhoud syndiceren