Blog van Daphje

afbeelding van Daphje

hullep!

Kwil zo graag mijn afbeelding veranderen, maar het lukt niet! Ik weet niet wat ik mis doe, heb het prentje op de juiste afmetingen gezet,... Kan iemand me helpen?

Liefs
Daph

afbeelding van Daphje

SLAAP Z8 IEDEREEN!!

afbeelding van Daphje

gemis

Mijn mama is jarig. Gek maar kheb het nu een beetje moeilijk. Hij ontbreekt vandaag precies meer dan op andere dagen.

Liefs

afbeelding van Daphje

ben een kreng

Dames en heren, het is bewezen, ik ben een kreng. Gisteren heb ik lelijk gedaan tegen mijn ex. Ik kwam hem tegen, ik wou zo graag met hem praten, wat aandacht, erkenning van mijn bestaan, maar niks. Hij behandelt me als een gevaarlijk specimen, dat vermeden en genegeerd moet worden. Maar eigenlijk heeft hij het er gewoon nog super moeilijk mee. Maar hij heeft me ook zo'n pijn gedaan. Laatst nog met zo'n lelijke dingen over men zus te zeggen en toen ik zei dat dat me pijn deed, heb ik HEM nog pijn gedaan ook. Ja puh. Maar goed, na zo'n relatiebreuk lopen emoties hoog op, en ieder heeft wel zijn kant van het verhaal, kwil hier allerminst beweren dat ik hét grote slachtoffer ben en hij de klootzak met alle schuld. Maar goed. Hij zit dus al enorm slecht in zijn vel. En ineens werkte het hele gedoe zo op men systeem gisteren, het negeren, het arrogant gedoe, ... dat ik hem ineens stond na te doen. Recht in zijn gezicht, met een belachelijk stemmetje en legio gebaren. Zoooooooooooooooooooooooooooooo kinderachtig!! Wat bezielde me nu toch!! Hij is kwaad buiten gestormd...Asar zegt dat het komt uit boosheid dat ik zo deed. Ja dat klopt wel. Maar ik schaam me ook. Ben hier niet trots op. Ik wil hem eigenlijk geen pijn doen. Eigenlijk ben ik ook blij om hem te zien. Raar hé. Hopelijk kan ik me de volgende keer beter beheersen. Ik denk dat ik beter ergens anders heen ga de volgende keer als we op dezelfde plaats zitten, want soms is het sterker dan mezelf en IK WIL ZO NIET ZIJN!!! Mogelijke verklaringen voor mijn k*tgedrag en hoe het in de toekomst te voorkomen zijn zéér welkom!

afbeelding van Daphje

3 weken

Hallo iedereen,

Wat gaat de tijd snel. Al 3 weken sinds ik deze site ontdekte. 3 weken sinds hij zei dat hij niet meer verliefd was. Ik mis hem nog steeds en ik hou ook nog van hem. Heb in mijn leven al 't een ent ander meegemaakt, maar dit vind ik toch ook wel een erg moeilijke periode. Ik begrijp hem niet. Omdat we zo anders zijn op dit vlak. Ik wil altijd maar praten om beter te worden. Hij wil in zijn hoekje kruipen en zwijgen. Ik begrijp niet dat hij me niet uit de hel wil verlossen door de zaken uit te praten, door verwijten te relativeren. Hij begrijpt niet dat ik hem geen rust wil gunnen.

afbeelding van Daphje

Razend kwaad

Ik ben in de fase van de boosheid belandt. Ik ben zooooooooooooooo razend. De stomme lul, wie denkt hij wel dat hij is????? Mij behandelen als een onuitstaanbare trut. Hij zou me toch beter mogen kennen dan dat. Ik verdien dat NIET. Waar haalt hij het gore lef vandaan????? Hij heeft het zichzelf enkel wijsgemaakt om het zichzelf makkelijker te maken. Koppige ezel. Hoe kun je nu ZO koppig en ZO trots zijn. Een vriendin van hem en mij zei het nog onlangs: hij heeft niet eens moeite gedaan om je terug te winnen. Daar is hij veel te koppig en te trots voor. Wel, hij bekijkt het maar, met zijn trots. Dat hij er in stikt, het zal hem nog heel ver brengen.

afbeelding van Daphje

liefde en loslaten

Hallo iedereen,

Het gaat beter met me. Heb ex nu een week en bijna 4 dagen niet gecontacteerd. En ik moet zeggen: de afstand begint eigenlijk deugd te doen. Geen nieuwe prikkels meer uit zinloze gesprekken waar ik dan weer dagen over kon piekeren. Geen pijn meer omdat hij niet reageert zoals ik het wil.... Kdenk wel nog vaak aan hem. Gisteren vertelde ik aan een kennis van ons beide dat hij gezegd had dat hij niet meer verliefd was. Ze moest hard lachen, ze zei dat geloof je nu toch zelf niet. Ze dacht dat hij wel van de situatie genoeg had, maar ze kon zich niet inbeelden dat hij niet meer van me zou houden. Ze zei dat het niet anders kon dan dat het nog goed zou komen tussen ons, op welke manier dan ook, als liefjes en anders zeker als vrienden. Ik denk dat ze gelijk heeft. Ik hou echt van hem. Maar echt van iemand houden betekent ook iemand loslaten als het niet meer gaat. En hem loslaten voelt eigenlijk beter dan krampachtig om bevestiging blijven smeken. Ik hoop dat hij ook deugd heeft van de afstand en dat hij zich ook de duizend en één fijne dingen blijft herinneren. Maar daar twijfel ik eigenlijk niet aan. Khoop wel dat hij me mist, maar khoop even hard dat hij zich daarbuiten goed voelt.

Inhoud syndiceren