Blog van dave2012

afbeelding van dave2012

twijfels en kansen

Ik ben voor moment niet mijn eigen , voel me slecht en voel me pijnlijk opgesteld , voor moment is mijn relatie kapot 14dagen .
ik had een relatie van 10maanden waarvan het 4x is stuk gelopen en dat we elkaar niet konden missen dus ofwel kwam zij terug ofwel ik en praten we het uit en gingen we verder met ons leven en met samen dingen doen , bv winkelen opstap gaan en onze interesses ...
En komt er nog is bij dat ze me goed geholpen heeft met de revalidatie van mijn lies ....

Nu probleem was als de kinderen er waren hadden we altijd ruzie over de opvoeding en dat de kinderen iedere keer hun zin kregen , ik heb mijn kinderen structuur ingebracht helpen beleefd en sociaal zijn nu ze zijn amper 4j en 5j en ben er zeer trots op dat mijn dames zo zijn .
maar haar kinderen zit niks in luisteren niet en willen willen willen en moeten moeten moeten ,, en als ze het niet kregen huilen huilen huilen en komt er nog bij dat ze een dochter heeft die 5 is en nog een tut heeft en ik wilde samen eraan werken die te verwijderen zodat ze zonder kon . ze heeft 3 kinderen . 2j 3j en 5j . nu ja ik moei me niet met haar opvoeding ik wilde alleen maar helpen en steunen raad geven , maar dat botste iedere keer ,,, en ja als de week om was en we terug alleen waren ging het ook goed maar dan kwam erbij dat madam graag date sexdate meer bepaalt en dit is mss ongelofelijk maar kep geen jaloezie . en ik deed met haar ook clubs en dat ging ook goed maar haar verslaafdheid aan sex was er zwaar over iedere dag een andere en clubs ok daar is verstand op nul goeie afspraken .

Nu heb ik al een beetje opgesomt maar zit met gevoel dat ik haar een kans wil geven en wederzijds ook zodat we samen kunnen werken aan ons relatie nu krijg ik van vele mensen raad om haar te vergeten en verder te gaan met mijn leven wat zeer hard is en pijnlijk , ik weet niet wat doen , ik eet amper slaap niet en denk heel de dag erover en haar , , , mss iemand die me erbij kan helpen ???

Inhoud syndiceren