Blog van design27

afbeelding van design27

defenitief maar toch?

Het is zo ver jij bent er zeker van dat je iets anders op wilt bouwen toch heb ik mijn twijfels of dat wel is wat je wil er zit nog zoveel tussen ons maar dat geef je geen kans om dat je een beetje blind van verliefdheid bent . nu ik alles moet regelen kom je weer veel tegen wat je allemaal hebt meegemaakt in de afgelopen jaren en dat is niet niks !
dat is niet een gevoel wat je zomaar aan de kant zet ik ben je even kwijt jij mijn maatje mijn vriendin jij gewoon alles even een paar oog kleppen op . Je zou het vast nog wel moeilijk krijgen want zoals gisteren avond dan voelt het gewoon goed als je even in mijn armen bent en praat over de dingen die we allemaal mee hebben gemaakt.

afbeelding van design27

trilend van zekerheid of onzeker

Jezus meid wat kan jij in iemand veel los maken we zijn vandaag even lekker wezen lunchen of ik ik nou echt onzeker was dat niet over ons ik was best wel blij over ons maar ik trilde als een rietje het leek wel als of ik gewoon weer opnieuw heel erg verielfd op je was het leek niet zo het is zo .
En dat is mischien moelijk uit teleggen maar ik heb dit nog nooit gehad eindelijk iemand die veel van me hield die stuur ik bij me weg om dat ik dat gewoon niet gewent was en nu dat het over is kan ik er ineens voor opstaan.dat is gewoon echt te maf voor woorden ,Kan het me gewoon niet voorstellen dat jij met een ander verder gaat dat je alles weg gooit alles dat wij hebben onze gezeligheid leuke dingen doen gewoon wij zijn gewoon maatjes en echt dat mis ik heel erg,Dat is er zins lange tijd niet geweest maar ik vind dat dat gevoel steeds meer terug komt en dat voelt echt goed .

afbeelding van design27

Mooi weer maar maar toch slecht!

jij Bent niet hier het is warm maar toch ook koud jezus echt balen nou merk je pas echt hoeveel je van iemand houd.

Doeloos dwaal ik rond ik kijk wat over de grond dan weer in de lucht daar schijnt wel die hete zon . plof weer in mijn stoel en denk na hoe het allemaal met ons begon ,Een glimlach op mijn mond jezus wat wou ik graag dat je hier naast me stond dan hield ik je lekker vast wij samen die lengte die mooi in elkaar past.

Gek is het had gewoon niet verwacht dat ik er zoveel moeite mee zo hebben.Maar ik moet nu echt wel even aan mezelf gaan denken anders gaat alles eronder leiden en dat kan ook weer niet dus.

afbeelding van design27

Ver weg maar toch dicht bij !

Gisteren , is niet de dag van vandaag elke dag weer een andere vraag ,Jij zit daar ik zit hier.een deur veder maar toch weg van hier.

Gisteren echt een fijne dag gehad samen weg geweest ons hondje voor het eerst laten zwemmen was echt prachtig en een blij gevoel en lekker afgesloten met een lekker etentje was echt een heel fijn gevoel.

Maar nu vandaag ik moest je weg brengen jee wat doet dat pijn , sepp en ik zijn alleen ,raar gevoel is dat jij niet meer om ons heen.Zal even doorbijten zijn want ik denk toch echt na regen komt zonnenschijn.

Denk nou maar goed na wat je doet en meid ik zeg je van mijn kant zit het allemaal echt wel goed. ik weet wat er fout is gegaan heb tegen mezelf gezegd daar doen we heel veel aan want die mooie tijd samen die kan echt nog niet voor bij gaan .

afbeelding van design27

waar haal ik de energie vandaan?

Jeetje wat kan ik leeg zijn het gevoel voor iemand wat zo sterk is en dat je daar niet bij kan komen ,Die geen die blind is door een verliefdheid hoe kan ik haar wakker schudden?
Ze werd wakker met een droom dat ze jaloers op me was en zij dat ze maar even weg moest gaan.
Moet ik dit nu toe laten laat ik haar nu zo in de armen van die ander gaan ik weet het niet.
Het put me totaal uit heb nergens zin heb zelfs mijn zaak maar even dicht gedaan.
Wat is de manier om weer aan testerken ik hoop dat het nog goed kan kommen< je hebt eralles voor over na 6,5 jaar maar hoe maak ik haar dat wijs ze is op dit moment een koele kikker terterwijl dat ik weet dat ze het niet zo bedoelt.

afbeelding van design27

Van de een op andere dag valt alles weg!?

Ik begrijp het niet kan er niet bij met mijn hoofd .
6,5 jaar samen en nu in eens is ze verliefd op een collega wat is dit een slecht gevoel zeg .
Ze werkt bij de politie en ik maar denken dat ze bij een nachtelijke dienst bij een vrouwlijke collega sliep jezus ben zo blind geweest?
Zij weet ook niet wat ze moet doen en wil we hebben samen een huisje en een hond en de plannen voor kindere waren er ook,Is verliefdheid dan toch gemeen iemand die in eens blind is maar toch zegt dat ze van me houd wat is dit een klote gevoel.
Probeer er alles aan te doen om het op de rit te krijgen maar wat kan ik tegen haar verliefdheid doen dit is echt gemeen we waren als maatjes voor elkaar en deelde alles wat nu?

Inhoud syndiceren