Blog van dukkha

afbeelding van dukkha

Psychologe

Gisteren een eerste gesprek gehad met een spychologe in de hoop dat zij mij helpt het gebeurde te relatieveren en helpt te ontdekken waarom het fout ging en als nog onze relatie te redden.

afbeelding van dukkha

Warmte van een andere vrouw vinden.

Sinds gisteren voel ik mij weer helemaal terug bij af.Slecht.Ook nu hun relatie uit is blijven mij vragen hoe en het waarom achtervolgen...
Deze morgen wil ik de warmte van een andere vrouw voelen, een schouder om mijn hoofd op te leggen en te denken aan nieuw. Zou dit helpen?
Ik denk nu aan mijn dochter; die ik dan minder zou zien. Maar ook die is sterk en zal ondanks haar jonge leeftijd, de veerkracht hebben om te begrijpen. Neen dit kan ik haar nog niet aandoen.

afbeelding van dukkha

Twijfel

Twijfel

Als je je adres schrijft
Aan het huisnummer.
Als je naar huis rijd
Aan de weg.

Als je slaapt
Aan het bed.
Als je liefhebt
Aan de liefde.

Herman Leenders, Speelgoed

afbeelding van dukkha

Weekend komt er aan.

Het weekend komt er aan. We zullen er maar het beste van maken zeker. Een slokje alcohol s'avond maak ons wat losser en verdrijft de sombere gedachten. We gaan morgenavond op bezoek bij vrienden. Vrienden zijn die nog te vertrouwen?

afbeelding van dukkha

Ik voel me klein.

Deze middag ging ik wandelen. Ik voelde me klein en liep met een gebogen hoofd over straat. Ik heb dit heel waarschijnlijk ook voor een gedeelte aan mijn eigen te danken. Twee jaar belogen worden heeft me geschokt, hoe kan ik je nog ooit geloven?

Inhoud syndiceren