Blog van Dumpedguy

afbeelding van Dumpedguy

Als we dan toch muziek gaan posten...

... dan doe ik ff mee Cool

"Warrior // Worrier"

[Verse]
Do whatever you love and you'll be free
If you can't buy happines, try to lease
Buy a better mirror stare a little longer now
One thousands reasons to cry out is that alot
A thousands reasons to smile tell you why
Consolation to you tears
Imma light up your way

[Chorus]
For what is worth you're my warrior
And I'm your warrior

[Verse]
Do not be confused by the murderers
Goodness is bigger than us you can't see it cause
It is silent yeah but it's feeding this world

afbeelding van Dumpedguy

Waarom loslaten meestal ontzettend moeilijk is

Lichamelijk contact zorgt voor een snelle en sterke hechting in relaties door chemische stoffen. Deze hechting kan niet ongedaan worden gemaakt zonder emotionele en zelfs lichamelijke pijn.

afbeelding van Dumpedguy

Ex regelmatig tegenkomen

Ik ben mijn ex al meerdere keren na de breuk tegengekomen. We gaan uit op dezelfde locaties en doen boodschappen bij dezelfde supermarkt. Ik kan je vertellen dat ik daar niet echt vrolijk van word. Tja, die keer dat ik me groot kan houden, een erg prettig gesprek als vanouds met haar heb en daardoor weer (valse) hoop krijg door de gemixte signalen die ik van haar krijg (of denk te zien). De dagen daarna raak ik weer in een dip als blijkt dat ik niets van haar hoor of het minieme contact dat we hebben een vriendschappelijk toontje heeft.

afbeelding van Dumpedguy

Ex terugwinnen begint bij loslaten

(Vertaald uit het Engels. Tekst is van een user op een Engelstalig forum en vond het een sterke boodschap bevatten. Misschien dat er hier mensen zijn die er ook iets mee kunnen. Mij motiveert het in ieder geval wel om dingen even anders aan te gaan pakken.)

Je voelt dat ze verder afstand van je aan het nemen zijn. Je kunt het zien. Ze kunnen zelfs duidelijk hebben gezegd: ”Ik ga bij je weg”. Vaak gaan hierbij alle alarmbellen op hun hoogste volume en intensiteit af. Vaak is het in het leven makkelijker om paniek te raken. Vrijwel altijd is het belangrijker dat je dat niet doet.

afbeelding van Dumpedguy

Uiteindelijk komt het allemaal neer op aantrekkingskracht

Hoi,

Wat ik me afvraag is of onderstaande tekst dé sleutel is tot het terugwinnen van een ex. Natuurlijk zijn alle situaties anders, maar als er nog een kansje is om een ex terug te winnen, dan zou dit in mijn optiek mogelijk de beste manier kunnen zijn. De tekst is wel in het Engels. Ik heb geen tijd om het helemaal te vertalen.

Wat zijn jullie gedachten hierover? Ik ben zelf niet zo van het spelen van spelletjes, maar onderstaande lijkt echt wel een grote kern van waarheid te bevatten.

Inhoud syndiceren