Blog van Dushi

afbeelding van Dushi

1

Uit al het slechts komt ook weer iets goeds. Ik heb mijn tranen voor hem gelaten. En inderdaad zoals ik voorspeld had kwam hij weer terug kruipen. Die andere meid was toch niet wat hij dacht. Hij mist alles van me blablabla bla bla bla.

afbeelding van Dushi

waar ben ik nou mee bezig

Ik ben een jongen tegen gekomen. We vonden elkaar leuk en we hebben met elkaar geslapen. Toch heb ik een bittere nasmaak, het is nou 2 maanden geleden uit gegaan met mijn ex waarmee ik 2,5 heb samen gewoond.

afbeelding van Dushi

Positief blijven.

Zo wat ben ik blij dat er dit soort sites bestaan. Het geeft een hele hoop troost om te beseffen dat je niet alleen staat en dat vele mensen hetzelfde in meer of meerdere mate is overkomen. Ook het feit dat het vrij anoniem is helpt ook een heleboel.

afbeelding van Dushi

Ik ben boos

Ik voel een gigantische woede in me zitten. Dat schijnt normaal te zijn, ik begrijp mezelf helemaal niet. Hoe kan het dat ik allang geen heil meer zag in mijn relatie en vanaf hem afwilde. Hij weigerde gewoon te vertrekken uit mijn huis. Hij heeft net zo lang gewacht tot ie een ander had voordat ie echt werkelijk wegging en eindelijk weg bleef. Nou doet het me pijn, heel veel pijn. Meer dan ik verwacht had. Ik heb zin om hem een flink pak slaag te geven en véél meer. Maar ja dat heeft ook geen zin. Ik moet maar eerlijk toegeven dat ik jaloers ben. Omdat hij schijnbaar verliefd is en ik met pijn loop omdat ik teveel heb gestopt in iemand die het niet eens waard is in mijn schaduw te lopen. Wat moet ik doen? Hoe kom ik van dit kut gevoel af? Ik weet dat het geen zin heeft het zelfde te doen als hij, ik heb er trouwens niet eens zin in. Hoe lang duurt het voordat je erover heen bent? Ik heb geen zin om 6 weken te rouwen. Volgens deskundigen duurt het namelijk ongeveer zolang om over verlies heen te komen. Dat is hij niet waard. Een vriend van mij zegt dat ik jaloers ben en dat ik niet boos moet zijn omdat ik zelf vanaf hem af wilde en nu hij weg is zit ik met al die negatieve gevoelens.

afbeelding van Dushi

Houd eerst van jezelf.

JA het is uit!
Wat mij zo verbaasd van mezelf is dat ik die gozer allang zat was ik walgde van hem. Die rotkop dat gemanipuleer en al die leugens. Ik heb hem er uiteimdelijk eruit gesodemieterd. Nu heeft ie ook binnen notime een nieuw vriendinnetje die hij me maar al te graag onder me neus wilt duwen. Ik kom hem wel eens tegen namelijk.

Inhoud syndiceren