Blog van Duubje

afbeelding van Duubje

Bijna 1 jaar later

Ik ben nu bijna een jaar verder sinds mijn ex onze relatie van 5,5 jaar beeindigde..

Met vallen en opstaan ben ik verder gegaan en verder gekomen.
In die tijd ben ik als mens echt veranderd, ik ben serieuzer geworden, liever voor degene die dicht bij me staan en ik heb geleerd dat ik me anders zal moeten gedragen in een relatie. Ik ben een veel liefdevoller persoon geworden, eerlijker en oprechter.

afbeelding van Duubje

Na 5 maanden

Hoi allemaal,

Mijn relatie met mijn ex is nu ongeveer 5 maanden voorbij en nog steeds denk ik met regelmaat terug aan de mooie tijd die we hebben gehad. Ik denk dan aan wat voor een lieve, mooie meid zij was voor mij en welke fouten ik allemaal heb begaan dat zij niet langer meer met mij wilde zijn.

afbeelding van Duubje

terugval

Pff ik ben het echt weer even helemaal kwijt. We hebben nu een maand geen contact meer gehad en ik merk nu dat ik echt een terugval heb. Ik droom vaak over haar en denk ook weer veel aan haar. De zelfverwijten nemen ook weer toe en ik baal ervan dat ik haar niet meer heb om mijn leven mee te delen. Ik heb gister ook weer moeten huilen sinds lange tijd. Ik snap niet waar dit nu vandaan komt.

afbeelding van Duubje

loslaten met een ex die voor me neus blijft komen

Ik zit nu met het volgende. Mijn ex en ik zijn nu vier maanden uit elkaar ongeveer, heb haar sindsdien helemaal niet meer gezien, op die ene keer na toen ze haar spullen kwam halen.

Nu heb ik haar deze week onverwachts gezien toen ze bij een appartementsgenoot op bezoek was en naar beneden liep. We zeiden gewoon hoi tegenelkaar maar ik heb door dat korte moment echt een rot avond en nacht gehad.

afbeelding van Duubje

Hulp nodig bij het loslaten...

Nu ze officieel de knoop heeft doorgehakt dat ze me geen tweede kans meer wil geven, nooit meer zit ik weer helemaal in het dal. Ik heb me vannacht in slaap gehuild ook al had een hele leuke dag gehad. Ik wil zo graag gewoon verder gaan met mijn leven en weer gelukkig zijn maar ik lijk maar niet uit het dal te komen.

afbeelding van Duubje

Boos en teleurgesteld

Hoi allemaal,

afbeelding van Duubje

Ik zit weer stuk

Het is nu ongeveer 3,5 maanden uit en ik zit er weer helemaal doorheen... ze blijft door mijn hoofd spoken en ik wil nog steeds erg graag dat het goedkomt tussen ons. De laatste keer dat ik echt contact met haar heb gehad was via Facebook zo'n twee weken geleden nu.

Inhoud syndiceren