Blog van Eelco

afbeelding van Eelco

bijna twee jaar verder

hallo allemaal,

lang geleden deed ik op deze site mijn verhaal. een aantal maanden lang. ik heb heel veel aan deze site gehad. kon mijn ervaringen delen en werd gesteund door de reacties die ik kreeg.
ik kan nu zeggen dat ik geen liefdesverdriet meer heb. maar mijn ex en ik hebben zo eens in de 6 a 8 weken contact. al die tijd zo geweest. inmiddels heb ik een nieuwe liefde en zij is geweldig.
ze is zo anders als mijn ex, niet beter maar gewoon anders.

afbeelding van Eelco

lijkt alsof ik het nog steeds niet kan loslaten

zes maanden en nog steeds maalt ze vaak door mijn gedachtes heen. een maand geleden kreeg ik nog een sms van haar vanuit spanje. beste vriend enz. even email contact gehad. aangegeven dat ik het contact niet trok en dat ik of een relatie met haar wil of helemaal niks. maar ook daar weer op terug gekomen. ze emailde als laatste dat ze het veel beter vond dat ik toch weer open stond voor contact, vriendschappelijk. sinds die laatste email niks meer gehoord of ook niks meer verstuurd. elke morgen wordt ik nog met haar wakker en als ik ga slapen draait ze door mijn hoofd heen.

afbeelding van Eelco

Na vijf maanden

het is nu vijf maanden uit met E. en mij en begin oktober is ze naar spanje vertrokken voor drie maanden. na wat ik dacht de laatste smsje uitwisseling, ontving ik afgelopen maandag ineens een smsje van haar. hoe is het met je, ik mis mijn beste vriend erg en hoopt dat wij in de toekomst nog vrienden kunnen zijn. ik ben gelijk van slag geraakt. ik wou eerst niet reageren, maar na vijf dagen tobben toch maar mijn gevoel op papier gezet. in die vijf dagen tobben kwamen er veel gevoelens naar boven.

afbeelding van Eelco

ik vind langzaam maar zeker rust

hallo lieve mensen,

afbeelding van Eelco

zij

ik heb eergisteren op een hele botte manier het contact met mijn ex verbroken. we hebben twee jaar een relatie gehad en de relatie is nu twee maanden uit. in de tussentijd is de langste tijd dat we geen contact hebben gehad 3 dagen geweest (email, sms, gezien en bellen). ik werd er leip van en ik wou het contact verbreken. dat wou ik doen maar zou wou nog een keer afspreken voordat zij een aantal maanden naar spanje zou gaan. we maakte de afspraak. we hadden afgesproken voor de zo veelste keer dat er geen contact tot de afspraak zou zijn. maar maandag zag ik haar weer wel geteld 1 sec.

Inhoud syndiceren