Blog van elftown

afbeelding van elftown

Pijn en verdriet wie kent het hier niet

lieve mensjes
ben hier een maand niet opgeweest voelt weer effe vreemd echt waar.
ik wou jullie even vertellen hoe het met me gaat.
En ik wil even iemand hel erg bedanken TINKA
Dank je wel jou woorden hebben me echt heel erg geholpe
Sinds het uit was belde ik me ex om de twee weken de laatste keer dat ik iets melde hier was eind maart waarna ik hem weer belde hij nam niet op express? of hij was er niet maakte me niet uit ik had ineens zoiets van wat doe je nou waar ben je mee bezig laat hem nou is in ze sop gaar koken je was geen rot meid je was bang dat fout zou gaan tusen jullie en hij luisterde daar niet naar maar je heb bewezen dat jij het allang zag je het jezelf bewezen dat je voortaan op je instinkt kan vertrouwen.

afbeelding van elftown

:'(

paar dagne heb ik me weer kut gevoeld had hem drie weken niet gezien totdat ik gister hem tegen kwam op me werk waar hij(ex) dus ook werkt.
ik dacht jeetje ben ik daar nou zo verliefd op geweest.
heb ik daar nou zo'n verdriet van wanneer laat ik het los?
vorig jaar rond deze tijd begon hij raar te doen begin december toen ging het uit via de telefoon
4 weken geleden heb ik hem voor het laatst gesproken.
waarin hij beweerde eindelijk de waarheid dat hij steeds minder van me gaan houden is dat was ook wel duidelijk dacht ik.
ik heb een fout begaan ik wilde niet inzien dat sommige gevoelens die een mens heb soms echt zo zijn ik wist dat er iets was wat niet klopte maar als ik het aan hem vroeg was het allemaal niet waar.

afbeelding van elftown

Bijna 4 maanden uit

hallow mensen
vreemd idee bijna vier maanden uit zo meteen is het al een half jaar daarna een jaar dan is het al bijna langer uit als aan (1 jaar en 8 maanden verkering).
als terug kijk op de laatste maanden vanaf de dag dat me verdriet begon dan heb ik het eerlijk gezegd wel te doen met mezelf.
me moeder was overspannen haar moeder was net 3 maanden overlede. Mijn oma dus ze was ziek en me moeder heeft de hele zomervakantie voor haar gezorgd tot aan begin oktober want toen overlede mijn oma.
mijn moeder was er er kapot niet kwa verdriet maar omdat ze al die tijd zo voor dat mensje had gezorgd.

afbeelding van elftown

wanneer stop de pijn nou is?

het is nu 3 maanden geleden dat het uitging via de telefon na bijna 2 jaar ik heb hem gister nog even gesproken hij voelt duielijk niet hetzelfde als ik had ik ook wel verwacht hij zegt dat hij ook nog pijn voelt maar niet zoals in het begin dat is bij mij nu ook wel anders maar toch ik vind het wel echt jammer hij ook zegt ie?
ikvind nogal vreemd hij heeft toch zelf uitgemaakt waarom vind hij het dan jammer?
omdat ie nu geen vriendin meer heb?
hij zelf zegt at hij het heeft uitgemaakt omdat we niet communiceerde meer met mekaar maar ik heb zoiets dit is niet waar geloof me ik heb zo vaak aan hem gevraagd waarom raak je me niet meer aan waarom kus je me niet meer doe ik iets fout vind je me niet meer leuk kunnen we deze relatie niet beter beindigen? heb ik dan niet gecommuniceerd volgens mij juist wel.

afbeelding van elftown

pijnlijke momenten

hoi mensen
ben ik weer is een keer tijdje geleden zo zie je maar dat tijd al veel kan doen
ik heb gelukkig niet meer zo vaak s'ochtends als ik wakker dat nare verdrietige gevoel.
heb nu alleen nog een naar gevoel bij het idee dat ie misschien al verliefd is op een ander of dat hij er nooit meer aan denkt.
aan de andere kant heb ik ook zoiets van meid het heeft geen zin meer je lijd nu je eigen leven en dat is veel belangrijker als dat van hem.
misschien dat je het herkent maar sommige dingen zijn zo dubbel.
ik heb ook al een aantal andere jongens achter me aan gehad ik heb ze allemaal afgewezen.

afbeelding van elftown

Wat er met me gebeurd is H toen jij het uit maakte via die k.u.t telefoon

Al weken lang voelde ik me beklemd ik werd stiekem verliefd op andere jongen omdat ik jou liefde niet meer voelde en dat was niet omdat ik niet meer om je gaf maar ik wil ook de liefde krijgen die ik verdiend heb ik gaf het jou ook jij vond het niet genoeg daar kan ik niks aan doen!
die dag maandag 11 december 19:43 ik heb besloten dat ik het uitmaak zei jij.dat waren de harde woorden die door me heen gingen me hart brak ik voelde me eerst schuldig omdat ik op een ander verliefd was geworden ik dacht dit is me straf maar waarom dan verliefd op die andere persoon was mijn vraag ijn antwoord lees hierboven "ik voelde jou liefde niet" alsof ik zelf het zinnetje het is uit niet kon bedenken?:S

afbeelding van elftown

lieve mensjes

hoi allemaal
vandaag wil ik jullie mijn troost zenden
laten we allemaal even proberen geen verdriet te hebben.
ja moeilijk is dat he ik weet het.
maar we moeten niet meer treuren we moeten omhoog we moeten weer kunnen lachen dat voelt toch veel fijner!
het is jammer dat onze exjes ons niet meer willen heel jammer
we zijn mensen we hebben allemaal onze fouten maar jullie weten toch ook wat je te bieden heb dat was niet genoeg voor de persoon waar we van hielden
ik zeg express hielden want we kunnen niet meer van ze houden kijk in de spiegel naar jezelf wat zie je iemand met intens verdriet voor iemand die niet meer om je geeft.

Inhoud syndiceren