Blog van emperor

afbeelding van emperor

Weer een dag voorbij

Hallo lieve mensen,

Vandaag heb ik een redelijke dag. Ben gisteren bij gezamelijke vrienden blijven slapen. In de stad een hapje gegeten en wat baco's op. Kon amper recht blijven staan...

Veel van onze vrienden kunnen het nog steeds niet begrijpen, vooral de mensen die het net weten. Het lijkt wel of ik verder ben met de acceptatie dan de meeste mensen. Hopelijk blijf ik dit gevoel vasthouden.

Hoe moeilijk het ook wordt, ik heb besloten om toch te proberen om het contact met mijn schoonouders in stand te houden, ook al gaat dat ongetwijfeld wel minder worden. Ik wil gewoon langs kunnen gaan, omdat ik van hun hou en omdat ik er zelf heen wil, niet omdat ik dichter bij mijn ex ben. In het begin wordt dat moeilijk, maar hopelijk kan het over een tijd wel zo zijn.

afbeelding van emperor

Praktische zaken regelen

Hallo iedereen,

Dit is een vervolg op mijn eerste Blog.

Vanochtend is mijn ex bij me langsgeweest om kleren op te halen en wat concrete afspraken te maken. Het is iig duidelijk dat het ons allebei geld gaat kosten. Daarnaast hebben we besloten om tot het moment dat besloten is wie waar gaat wonen, de rekeningen door ons allebei worden betaald. Onze telefoonrekening en internet staan beide op mijn zaak, dus die moet ik uiteraard zelf betalen.

Ik heb al wat informatie gekregen over financiers die startende ondernemers hypotheken verstrekken. Als dat niet gaat, zal ik iets moeten gaan huren. Als ze het op kan brengen zal ze in ons huis blijven. Wanneer we allebei iets anders moeten gaan zoeken, dan wordt het echt de spullen verdelen.

afbeelding van emperor

Verlaten door mijn vriendin :'-(

Hallo,

Na een relatie van bijna 10 jaar heeft mijn vriendin mij verlaten. We hadden een hele sterke band en hebben heel veel meegemaakt. Sinds 3 jaar wonen we samen en hebben allebei een goede baan.

Tot 2 weken geleden leek alles gewoon prima. Onze relatie is zonder overdrijven de laatste jaren ontzettend gegroeid en wij vertrouwden elkaar blindelings. In onze ogen een volwassen relatie waarbij we allebei heel gelukkig waren.

Maar 14 dagen geleden was ze gewoon haarzelf niet meer. Ze ontliep me, gaf me geen zoen als ze binnenkwam en was heel erg afwezig. Omdat iedereen wel eens een minder lekkere periode kent, zocht ik er niks achter. Totdat ze 's avonds thuiskwam en ik meteen zag dat het goed mis was.

Inhoud syndiceren