Blog van en_nu

afbeelding van en_nu

Spelletjes

Niet dat ik echt ldvd zit, maar weer eens een vrouw waar ik sterk in geinteresseerd ben.
Alles sinds begin decmber, niet super lang, wel intensief gestuurd, afgesporken etc..
Het is niet iemand die ik in het dagelikks leven zomaar tegenkom, dus moet echt wel sturen..
Al een keer laten blijken voor nog eens af te spreken, zij zegt ok. Maar als puntje bij paaltje komt, is er voor een afspraak geen tijd.

afbeelding van en_nu

Flutexcuses

Sinds kort een dame leren kennen, al 2 maal een date mee gehad, 2 maal met gezoend (alles op mijn initiatief). We hadden plannen voor een 3e date, waarin zij liet uitschijnenn meer te willen (leek mij dus ook enthousiasme genoeg van haar kant).
Er was een uur afgesproken (5u), maar diezelfde dag voor onze dat had ze nog een etentje, dit liep uit. Om 5u15, stuur ik haar "of ze al iets iets weet". Daarop zei ze dat ze nog aan het eten waren. Na nog een tekstje van mij aan haar antwoord ze "mss beter een andere keer, ik voel me schuldig".

afbeelding van en_nu

blog 15: 1 jaar later kom je ze weer tegen

We zijn nu 1 jaar verder. Vergeten was ik haar nog niet, maar dat mijn leven zonder haar verder ging, zo ver leek ik wel al.

Kom ik haar afgelopen week tegen in het uitgaan. Zelf was ik niet van zin contact te leggen, maar zij zwaaide eens en lachte, dus ging ik er toch maar op af.

Veel herinner ik mij niet meer van het gesprek, had namelijk al genoeg op. Lang heeft het gesprek ook niet geduurd, evenmin weet ik ook hoe het geëindigd is..

afbeelding van en_nu

blog 14: van de hemel naar de hel & terug op aarde

Over een dikke maand zijn we een jaar verder. Een jaar dat een grote roetsjbaan was, waar vandaag de grootste loops eruit zijn.
Vandaag loopt het wel goed. Hoewel ik dat rond de periode april ook zei, denk ik achteraf gezien toen wat in de vlucht zat en veel daardoor veel gedate heb. Hoewel ik nu nog vaak date, ligt nu de focus meer op het nieuw contact, ipv de vorige persoon te vergeten..

afbeelding van en_nu

blog 13 to facebook her or not to facebook her

Niet dat dat de vraag is, daar is het antwoord neen op, maar de drang om te gluren wakkert weer eens op. Niet dat het veel zou veranderen, behalve as ze er met een andere gast op staat, zou nog steeds zeer doen.

afbeelding van en_nu

blog 12 een leeg gevoel

Laatste tijd denk ik weer vaker aan haar. Het is niet dat ik nog ldvd heb ofzo, life goes on, nieuwe mensen etc.. maar toch een soort gemis. Of toch ook niet, eerder een gevoel van dit is was niet de manier dat onze wegen moesten splitsen.
Mss is het omdat ik tegenwoordig weer veel uitga op de plaats waar zij ook zit. (Niet dat ik dit met opzet doe, ben daar altijd al geweest).
En als ik naar daar rijd, denk ik tegenwoordig weer zou ik eens langs haar paseren, gwn zien of ze thuis is. Heb het niet gedaan hoor & wil het ook niet, maar toch van waar komt dit..?

afbeelding van en_nu

blog11 nieuw begin, nieuwe "vlam", nieuwe vragen

Goeienavond allen!

Hoe het met mij gaat intussen? Goed. De ene die mij naar hier bracht, denk ik nog nauwelijks aan.
Mijn blog 10 vertelt mijn laatste contact met haar. Haar uiteindelijk dan toch nog gestuurd waarover ze het had (ja mijn koppigheid Glimlach). Kreeg ik een flauw antwoord dat nergens op sloeg, verder dan niet op in gegaan, al zou ik het er bewijze van spreken toen willen uitkloppen hebben..

Nu nadat dacht ik wel nog aan haar, maar plots kom je iemand anders tegen en is die constante gedachte naar haar weg (op momenten als deze eens na).

Inhoud syndiceren