Blog van evee

afbeelding van evee

bestaat deze site ook nog? ; )

Zomaar onopgemerkt was ik hier gewoon al meer dan een maand niet geweest, ik had zelfs geen seconde meer aan deze site gedacht, wat een verademing. Denk dat dit een heel goed teken is. Ik heb het niet meer nodig, ben niet meer met liefdesverdriet bezig. Heb zo'n 3 weken geleden wat dvds met fotos in zijn bus gegooid. Het allerallerallerlaatste stukje van het loslaten. Mocht ook weleens na meer dan 10 maanden geleden. En het mooie is dat hij ook niet op de fotos heeft gereageerd dus het lijkt alsof hij mij ook niet meer terug wil.

Kortom het gaat eigenlijk best wel lekker!

afbeelding van evee

waarschijnlijk mijn laatste blog...

Ik denk dat ik hier niet veel meer ga zijn. Het liefst wil ik het afsluiten hier maar vindt het toch nog een beetje eng.
Ik heb geen liefdesverdriet meer. Tuurlijk voel ik me af en toe nog wat gekwetst over wat er is gebeurd maar ik blijf absoluut niet meer hangen in dat gevoel. Ik denk weinig meer aan mijn ex en zeker na het gesprek laatst met zijn dochtertje heb ik het gevoel dat ik het echt heb kunnen loslaten. Eindelijk...na meer dan 8 maanden!

afbeelding van evee

Heftig

Afgelopen vrijdag reed ik op mijn fiets door de sneeuw. Ik was op weg naar een etentje bij vrienden. Ik had me mooi aangekleed en had er ontzettend veel zin in. Onderweg ging mijn telefoon. Ik durfde echter op die gladde weg niet op te pakken. Eenmaal aangekomen bij het huis keek ik op mijn telefoon en zag dat het mijn ex was! Als ik iets niet had verwacht was dit het wel, na de nachtelijke telefoontjes heb ik nooit meer wat gehoord. Ik zag dat hij ook een voicemailbericht had achtergelaten. Ik besloot om hier niet naar te luisteren.

afbeelding van evee

beetje girlie maar wel mooi

I think you'd like my new hair
I cut it when you weren't there
that pieces of us everywhere
were falling down

My bed is now a girl's bed
Pink flowers under my head
and pillows on your side instead
of you

'Cause that's what single girls do
don't think about you

I'm reading books on meditation
Praying for my heart's salvation
I've got the motivation
to be a free girl now

I've gone drinking with the guy down the hall
put up a new color on my bare walls
I'm so damn busy
after all

'Cause that's what single girls do
don't think about you

afbeelding van evee

nachtelijke telefoontjes

Afgelopen nacht rond een uur of 01.00 ging mijn telefoon. Hij stond op discreet maar lag wel onder mijn kussen dus schrok toch behoorlijk. Ik was net in slaap. Ik pak mijn tel. en zie dat het mijn ex is....damn! wat is dit nou?? het ging net zo lekker met me nu ik het idee had dat ons contact volledig gestopt was.

afbeelding van evee

so true!

afbeelding van evee

verdrietig

en weer zit ik hier te janken om een vent.
waarom hangt mijn gelukkig zijn toch zo af van een man? Hoe word je echt gelukkig met jezelf? hoe zorg je dat een man een leuke aanvulling is maar meer niet? Hoe zorg je ervoor dat je liefde niet meer als hoogste goed ziet? Hoe zorg je ervoor dat wel of geen smsje geen invloed meer heeft op je dagelijks leven?

Ik zou graag tips willen want ik trek dit niet meer.

Inhoud syndiceren