Blog van figaro

afbeelding van figaro

Wijze raad

Ik wil even degenen die me vandaag zoveel wijze raad hebben gegeven via de pb'tjes willen bedanken. Heb heel veel aan jullie raad en adviesen gehad en zal jullie op de hoogte houden!! Eng allemaal wat ik ga doen, maar het is nodig....

afbeelding van figaro

Break up

het is misschien niet het slimste om voor het eerst heen te gaan nadat het is uitgegaan.. de film break up! heb ik dus afgelopen weekend gedaan, maar voor een ieder die al iets verder is, kan relativeren of de humoristische kant van het uitgaan van een relatie wel eens wil zien: ga erheen!! een aanradertje dan Glimlach maar pas op! kan ook even wat slikmomenten veroorzaken Glimlach

afbeelding van figaro

terug bij af...

een tijdje geleden is het al dat ik hier iets plaatste... ik lees wel iedere dag hier de verhalen en tips en haal daar al heel veel uit, maarvind het soms moeilijk het zelf te verwoorden..
maar nu dan toch weer wel... ik ben nu zo'n anderhalve maand verder, met de veel vertelde ups en downs... heb het nog steeds erg moeilijk met het feit dat hij zei nog van me te houden maar er wel mee te willen stoppen.
In het begin heb ik af en toe contact gezocht, en hij reageerde vaak snel terug... maar toch heb ik anderhalve week geleden besloten om zelf niets meer te sturen, de hoop en pijn die steeds weer door de berichtjes ontstond wilde ik niet meer.

afbeelding van figaro

zo'n leeg gevoel

het is ondertussen 3 weken geleden dat het uit is,we waren zo'n 1,5 jaar bij elkaar en hadden plannen voor samenwonen en verre reizen,maar opeens was het uit. Er liepen een paar dingen niet en toen ik dat ter sprake bracht wilde hij er niet eens meer over praten en ermee stoppen.Heel moeilijk en nog steeds heb ik zo'n leeg en onwerkelijk gevoel. Het is fijn om verhalen en adviesen van anderen te lezen, dat geeft steun. Dus als iemand nog een goed advies heeft... graag!

Inhoud syndiceren