Blog van Freud67

afbeelding van Freud67

"Een gebroken hart!" (wat 2 jaar geleden vooraf ging aan "Het spijt me!")

Ik wist al sinds maart dat Zij voor een operator, die haar inwerkte op haar nieuwe werkplek, viel . Ik was teneergeslagen vanwege het feit dat ik de indruk had dat zij daartegen vocht zoals ze eerder deed in het verleden en destijds onze relatie wel voorop zette door openhartig te blijven. Dit was ook 8 jaar lang de kracht van onze relatie tot de dag dat zij terugkwam van een cursus.

In vijf dagen tijd tijdens deze cursus waarbij die vlam ook aanwezig was, draaide haar belevingswereld volledig om en kwam zij afgelopen vrijdag als een ander mens naar huis.

afbeelding van Freud67

"Het spijt me!!"

Twee weken geleden, op een vrijdagmiddag, ging voor de 5e maal mijn mobieltje over. Na een korte slaap wilde ik die dag slechts mijn rust pakken na vier slopende sluitdiensten, zonder gezeur van mensen die allemaal iets van me wilden en/of verwachtten. Lichtelijk geïrriteerd stond ik op het punt om op de knop ‘negeren’ te drukken, toen ik een nummerweergave zag die ik wel herkende, maar een lange tijd niet meer op mijn display had zien verschijnen.

Inhoud syndiceren