Blog van geloofindeliefdeverloren

afbeelding van geloofindeliefdeverloren

En wat nu??

Ik heb maandag een huisje aangeboden gekregen in mijn vorige woonplaats ongeveer 3 kwartier rijden hier vandaan.
Voor 6 december moet ik mijn keuze maken.
Het is echt niet wat ik wil,wil hier wonen niet in dat dorp en heb er ook helemaal niks meer.
Al mijn vrienden en mijn leven is hier en niet daar.
Gadverdamme ik heb er helemaal geen zin in ook omdat ik hem nog steeds terug wil. Het contact is heel goed nu tussen ons en afgelopen weekend had ik niks van me laten horen omdat ik merendeels plat heb gelegen en koorts heb gehad dus had hem ook niets leuks te vertellen dus maandag liet ik wat van me horen. Hij was een beetje teleurgesteld dat hij het weekend niks van me gehoord had en het dus uitgelegd waarom niet en dat kon hij alleen maar waarderen.

afbeelding van geloofindeliefdeverloren

Mijn weekend

Ik heb weer iets meegemaakt zeg pfffff...
Vrijdagochtend was vroeg wakker en om 6uur beneden dus rond half 7 ik denk weet je wat ik ga even een blok met die hond lopen (normaal laat ik hem zo vroeg alleen ff bij het boompie plassen en ga ik als het licht is een blok lopen)
Dus ik loop met hem het gebruikelijke blokje en zag toen ik de hoek om kwam al 2 gasten lopen (sorry maar waren van die vieze marokkanen bah) en ja hoor chikie hier en schatje daar en vlak naast me lopen en me vasthouden maar ik had mn hond los lopen want ja half 7 s'morgens toch geen sterveling op straat dus ik raakte in paniek en riep mijn hond want ik was bang dus hij komt aanlopen en ziet dus dat 1 van die gasten mij vast heeft en hij springt tegen die gozer aan en die valt op zijn kont hij springt tegen zijn borst aan en pakt hem bij zijn nek en hij liet niet meer los die andere gozer die rende scheldend weg en ik kreeg mijn hond niet van die andere gozer af en hij schreeuwen en gillen joh overal bloed toen stopte er gelukkig een auto waar 2 jongens in zaten die naar hun werk gingen en hadden het allemaal zien gebeuren dus ze pakte die gozer van achteren omhoog en toen ik mijn hond te pakken krijgen maar die was natuurlijk nog zo in gevecht dus die beet mij in mijn hand. Die marokkaan droop af en die jongens die waren gestopt hebben me naar huis gelopen.

afbeelding van geloofindeliefdeverloren

Snap jij het?

Hij heeft me net gebeld,hij was vrolijk en aardig joh
Hij wilde weten hoe het bij de belastingdienst was gegaan,heb alles verteld en uitgelegd en hij was er heel blij mee. Er moeten nog stukken worden opgestuurd en dan krijgt hij geld terug ik zeg dus dat doe ik nog voor je en dan is het verder mijn probleem niet meer.
Hij zegt nee tuurlijk is het jouw probleem dan niet meer vind het maar raar dat je dat zegt.
Heb eroverheen gepraat en ben er niet op in gegaan. Hij zegt morgen kom ik films brengen en leg ik wat geld neer dan kun je wat leuks voor die kleine kopen en het weekend voor sinterklaas kom ik een zak met cadeautjes brengen voor haar.

afbeelding van geloofindeliefdeverloren

Ik heb er weer genoeg van!

Mannen pffffff word er gek van!!
Ik voelde me zo goed en door zijn reactie voel ik me weer zo zwak en klote!
Contact tussen ons was relaxed,hij had ook gezegd dat ik gewoon moest genieten van mijn kleine,rustig aan moest doen,lekker genieten van alles en dat doe ik dus ook.
Ik vertel hem dat ik van het weekend lekker ga stappen,weer als vanouds gewoon gezellig,lachen,dansen en geinen en dat ik ook wel eens gezellig dronken wil worden en even gedachten op nul.
Zegt hij oh jaaa chantal kent de leuke plekjes wel in rotterdam en ga anders naar off corso daar had je het vorige keer met haar toch zo naar je zin....dat was een steek onder water want de laatste keer dat ik daar geweest ben(is nu alweer 8 maanden geleden ofzo) was ik met mijn vriendin en zonder hem waar hij het heel moeilijk mee had.

afbeelding van geloofindeliefdeverloren

Toch nog een verlaat verjaardagscadeautje

Vandaag is hij wat schone kleren komen halen,ik was er niet.
Hij belde en zei,ik had nog een presentje voor je maar volgens mij heb je dat niet nodig want het ruikt hier zo lekker,ik zeg jawel dat heb ik wel nodig hoor maar had al van zijn moeder gehoord dat hij een luchtje voor me had gekocht dus ik wist al wat ik kreeg...dus hij,wat dan ik zeg een luchtje en begon te lachen.
Hij had ook nog een ander luchtje voor me zei hij,een voetbalwas die een week in zijn tas had gezeten want zijn vriend waar hij bij zit die wast niet,ik zeg oh nee gadverdamme (want dat stinkt echt bah) waarom breng je dat niet eerder dus hij lachen hij zegt jaaaaa dat heb ik expres gedaan dan stinkt het lekker,heb je een lekker luchtje en een vies luchtje,nou bedankt he hahaha kon er niet boos om worden want hij zat me gewoon te pesten en te stangen zoals hij altijd deed.

afbeelding van geloofindeliefdeverloren

Toch maar gedaan

Heb hem gister toch maar ge-smst en op de hoogte gesteld over de Eneco en over mijn zoektocht naar een huisje.
Hij zei dat hij niet wil dat ik me druk maak om een ander huisje te zoeken en dat hij ook niet heeft gezegd dat ik een huis moet zoeken maar dat ik dat zelf doe.
Ik moet geen stress hebben en me niet schuldig voelen dat ik in zijn huis zit en hij bij een vriend en als er hier rust is dan heeft hij ook pas rust.
Of ik dus gewoon rustig wil doen anders heeft het voor hem geen zin gehad om me naar zijn huis te halen en dat hij bij een vriend zit?? Dat begreep ik niet helemaal maar goed.

afbeelding van geloofindeliefdeverloren

Doodvermoeiend ...

Ik heb de knoop doorgehakt ja maar nu twijfel ik weer of ik hier wel goed aan heb gedaan.
Pffffff echt ik word er doodziek van die tegenstrijdige gevoelens!
De ene dag ben ik zo sterk en de andere dag stort ik weer in,wanneer houd dat nou eens op??
Nu denk ik weer,heb ik er wel goed aan gedaan,had ik niet gewoon op hem moeten wachten wanneer hij zijn beslissing had gemaakt want ik wil hem toch terug!!
Is dit dan de juiste manier om hem hiermee terug te krijgen,hem te laten denken dat ik doorga en niet op hem zit te wachten als een trouw hondje...
Ach ben weer hopeloos vandaag,meestal in het weekend trouwens dan weet ik dat hij lekker gaat stappen en voetballen en gezellig zit te doen met zijnvrienden en dat gevoel kan ik maar niet los laten!!

Inhoud syndiceren