Blog van Gizmo

afbeelding van Gizmo

Bedankt J.

Lieve J.,

Lang heb ik er over gedaan om los van jou te komen. Ook doordat ik het 2e kwartaal van dit jaar weer een tijdje met je door heb mogen brengen.
Nu dit jaar voorbij is, had ik toch een terugblik voor mijzelf.

Een moeilijke eerste helft. Veel gemis en verdriet van wat er allemaal gebeurd is en was en wat niet had mogen zijn uiteindelijk.

Een fantastische 2e helft. Ondanks het gemis wat af en toe de kop op stak en kleine dieptepunten en een gevoel van eenzaamheid.

Veel geleerd over mijzelf en geprofiteerd van de veranderingen. Dankbaar voor de tijd met jou samen en voor wat je in mij tot leven hebt gewekt. Het begin van wat mij heeft gemaakt tot de mens welke ik nu ben. Sterker, beter en in staat tot communiceren op elk vlak. Al heb ik het allemaal zelf moeten doen, je hebt mij de wil gegeven om het te doen, tezamen met mijn lieve kinderen. Ik ben nu een nog veel betere vader voor mijn kinderen.

afbeelding van Gizmo

Overmorgen precies een jaar geleden......

Was de ommekeer voor een andere aanpak.

Een nieuwe start en een nieuw leven!

Toch wel een moeilijke en niet zo fijne herinnering.

Even slikken en weer doorgaan. Zoals het afgelopen jaar.
Een nieuw leven, nieuwe echte vrienden, binnenkort een nieuw huisje, een nieuwe baan....het zonnetje schijnt weer!
Ben op de goede weg en dat zal zo blijven!

Ik heb veel aan deze site gehad voor inzichten die mij hielpen.
Bedankt daarvoor, iedereen!
Hoop dat jullie ook door de ldvd heen komen en een nieuwe start maken.
Het geeft mij nu in ieder geval een goed en sterk gevoel.
Succes en sterkte!

afbeelding van Gizmo

Het onmiskenbare gevoel

Het is weer zwaar knudde....al een behoorlijk tijdje geleden dat ik hier een weblog heb geplaatst. Zijn inmiddels verdwenen om persoonlijke redenen. Afscheid genomen van deze site en toch weer terug.....

Ik ben na mijn break met mijn toenmalige vriendin (waarom ik op deze site terecht ben gekomen) toch vrij snel weer in een relatie gerold. Niet de bedoeling, maar schijnbaar een mannelijke eigenschap als ik het hier zo lees op deze site, ik weet het, slecht excuus.

Ik had alle vertrouwen in deze relatie en met deze vrouw. Dat was voor mij het belangrijkst. Door verkeerd wantrouwen en een soort van bindingsangst had ik mijn vorige relatie kapot gemaakt. Zoals ik het tenminste voor mezelf zie.
Helaas bleek dat mijn nieuwe vriendin onze afspraken anders op te vatten dan ik. Vanwege het gebeuren uit het verleden, hadden we duidelijke afspraken gemaakt voor ons beiden, zeker voor wat betreft omgang met exen. Dacht ik?! Het bleek anders te moeten zijn. In deze tijd van msn en mobiele telefoons, is dit helaas het middel om achter de waarheid te komen. Juist datgene wat hier zo vaak wordt beschreven.

Inhoud syndiceren