Blog van GJ

afbeelding van GJ

Flink zijn.

Vandaag is de ex van mijn ex (jaja) haar spullen komen ophalen. Ik had alles netjes in de garage opgeslagen. Dat stond er nu 3 maanden. Omdat ik bang was haar tegen te komen was ik niet thuis toen het werd opgehaald. Maar een goede vriendin. Ze is zelf niet meegekomen. Haar ex was vriendelijk. Hij vertelde dat hij niet snapte waarom ze van de een op de andere dag is vertrokken. Hij vertelde ook dat hij de spullen kwam halen voor zijn zoon. Niet voor haar. En hij zei te verwachten dat hij snel weer ergens anders zal staan... Omdat ze verknipt is door har jeugd. Hij vertelde wel meer.

afbeelding van GJ

De Tovertuin

Mijn dochter vertelde mij over haar tovertuin. Haar poort naar de ideale wereld. Haar tuin vol met leuke herinneringen. Haar Tovertuin is een tuin waar alles leuk is. Ze vertelde me dat ze haar broertje daar weer had gezien. En dat ze samen aan het spelen waren. Ze vertelde me dat papa daar weer lachte. Ik zag haar oogjes stralen toen ze het vertelde.

afbeelding van GJ

waarom nou

Voel me zo vreselijk klote vanavond. Mijn ex loopt met iedereen te kloten. En het lijkt wel alsof ze het doet om mij te raken. Nou, dat lukt haar.
Vorige week nog kreeg ik een hate mail van haar over onafgehandelde zaken. En dat ze haar mailadres heeft weggegooid, telefoonnummer heeft gewijzigd zodat ik geen contact kan opnemen. Dat deed ik ook al niet...

afbeelding van GJ

Let it be

Nou mijn nummer dan.

Toen ze het hoorde vroeg ze waarom ik dit zo mooi vond. Waarom ik zo ontroerd was toen ik dit uisterde.
Gewoon, de tekst, de muziek, de emotie die in het nummer zit zei ik. Had ik toen maar gezegd dat het voelt alsof dit nummer, de hele cd voor mij geschreven is. Was het kwrtje maar gevallen. Misschien was er dan...

Well the answer is always the same,
Won't you please just let it be.
Cause I've been there and all I can say,
Is that it slips away from me.
With the memory of yesterday's grace,
She spins away from me,

afbeelding van GJ

Why? ffs

Mijn ex verdween dus met een sms... "ïk ben weg, ben je van me af" stond erin. Een stilte volgde. Ik zat er doorheen en was verslagen. Na een paar weken was er wat contact via mail. Ik heb haar 1 keer gesproken via de telefoon. Tot ik een 3 weken geleden aangaf dat ik de honden hier zou houden. Ze is gegaan, en heeft haar hond gewoon laten zitten. Ze was laaiend. Haar hond! En ze wilde 2 zondagen weten waarop iemand har spullen kon komen halen. Met een lijst met spullen erbij. Keukekweegschaal, fiets, enz. Toen ze kwam had ze niets.

afbeelding van GJ

de liefde

Verleid me, verstik me,
pak m'n vrijheid af.
Bemin me, beperk me,
ga je gang, ik ben laf.

Je wil samensmelten,
- een onnozel idee -
Maar ik ben romantisch,
ik ga d’r in mee...

Kneed me en knecht me,
wees lief en gemeen.
Gun me de plek
van het blok aan je been.

Als jij mijn vrouw bent,
ben ik je man.
Dan vechten we samen,
voor dat wat niet kan.

We doen nóg meer water bij onze wijn,
totdat er alléén nog maar water zal zijn.
Helder maar smaakloos, geen kleur meer, geen gloed,
zo leven we samen, de dood tegemoet.

afbeelding van GJ

Zucht

Ik weet het ff niet meer.

Inhoud syndiceren