Blog van Grote Schrik

afbeelding van Grote Schrik

Al 13 maanden iemand anders, dat doet pijn

3 Jaar woon je samen, en heb je niks door zelfs niet het vermoeden..
Mijn inmiddels ex vriendin bleek al 13 maanden een ander te hebben, een dubbel leven
en stiekem afspreken.

Het bleek dat ze als smoes vriendinnen en haar ouders gebruikte, ook waren er rare bedragen van de rekening. ze schrok zich rot en wist zich niet meer te houden toen ik het ondekte.

Haar laptop bleek vol met fotos en mails van hem te zitten, haar telefoon rekening bekeken..
dan schrik je je rot..

Vervelend dus Verdrietig

afbeelding van Grote Schrik

Weer een weekend

En weer een weekend ( Bijna voorbij ) echt zeggen dat ik veel gedaan heb kan ik niet, er was dan ook niet echt veel te doen met de mensen om mij heen die het weer druk hadden en of zin hadden om te dansen.. laat dat net iets zijn waar ik me niet lekker bij voel en dus ook niet graag ga.

In de avond nog naar amsterdam geweest naar wat vrienden en om 00:30 weer terug naar huis gereden en daar nog even op de bank gezeten... waarna ik weer ben gaan slapen.

Wat vandaag mij gaat brengen geen idee, zal wel weer niet zo spannend zijn.. normaal had ik genoeg te doen en had ik er ook de energie voor.

afbeelding van Grote Schrik

Maandag een begin van een nieuwe week

Het is maandag, een begin van een nieuwe week.
Vandaag was een rare dag kreeg een mail van me ex ze was mijn ketting die ze om had kwijt geraakt waar ze volgens haar eigen zeggen veel waarde aan hechte.

Zelf geloof ik er op dit moment weinig van, want als je er veel waarde aan hecht raak je hem A: niet zomaar kwijt.
En B: als je er veel waarde aan hecht dan doe je niet rot tegen de persoon er achter.

Maar ja, ze wilde graag een nieuwe hebben.. als snap ik totaal niet waarom.. waarom zou ze in godsnaam nog iedere dag met mijn ketting om willen lopen met een hartje er in ?

Naja, later die avond is ze langs gekomen voor nog wat post en andere dingen die nog van haar waren.. het is dan wel al een lange tijd geleden dat het is uitgegaan maar alsnog blijven er spullen liggen en tevoorschijn komen.

afbeelding van Grote Schrik

Dag 7 vandaag 1 week geleden

een week geleden bracht ik haar terug naar huis na 2 jaar samen wonen, zoals al eerder geschreven was er geen contact en of leven te bekennen.

Vandaag kwam ze de spullen ophalen, dit niet bij mij maar bij mijn ouders waar ik de spullen heb achter gelaten.. ze kon me niet zien.

Toch kreeg ik een belletje van haar omdat ze nog geld moest pinnen of ik dat nu wilde of later.. ben er maar heen gegaan en kreeg me geld.. nog even heel heel kort gepraat kwam weinig uit behalve dat ze opzoek was naar een kamer en dat ze met school zeer slecht ging.

Kreeg nog een sms over een harde opmerking die ik maakte, maar smsde terug dat ik ook liever dingen had gezegd.

afbeelding van Grote Schrik

Een nieuwe dag

Vandaag weer niet werken, trek het niet.
Vanmorgen telefoon in de hand zal ik bellen ?
Nee niet doen wees niet dom.

Maar kon het niet laten na 1 uur toch 1 sms, en na 2 minuten een 2e. ja sorry mis je.

Via via gehoord dat ze zich ziek gemeld heeft van haar werk voor de 3e keer. De eerste dag omdat school veel werk was, de 2e dag wegens een hoor college , en vandaag omdat ze met haar zus leuke dingen gaat doen omdat haar zus het ook moeilijk heeft.

Ze moet het enigzins toch ook moeilijk hebben, en ze moet toch ook aan mij kunnen denken ? er is geen haat er was geen ruzie er was niks ? en toch kan ze me niet spreken of horen of zien.

afbeelding van Grote Schrik

vandaag

Vandaag zat ik me weer druk te maken,
denk ze nog aan me, wat denkt ze... zou er nog een toekomst zijn ?

ja ik ben van mening die kan er zeker zijn maar deze prachtmeid is gewoon te streng voorzichzelf en kan heel goed een muur bouwen. ze zal me proberen te vergeten of niet ? ze draagd mijn ketting en heeft mijn foto dat weet ik van haar ouders.

ze heeft verdriet maar houd zich groot, want stel je vooor..
ik ben een jongen en ik huil .. ik huil me gek ... gek is de juiste benaming want vaak wil ik huilen maar kan ik niet huilen huilen is iets wat ik in jaren niet heb gedaan.

Inhoud syndiceren