Blog van heartbreak

afbeelding van heartbreak

Contact......

Ineens kreeg ik na 3 a 4 weken smiddags een sms van haar. "Waarom liet ik niets van me horen. Ze wilde mijn huissleutel graag netjes terug geven of het wel allemaal goed met me ging". Ze sloot af met een kus op het eind.

Ik reageerde niet, 15 minuten erna weer een sms. Of ik geschrokken was van haar sms, en dat dat helemaal niet hoefde, ze zou gewoon normaal doen.

Ik heb haar pas savonds terug gesmst, koel oppervlakkig en eindigend met: met jou ook alles goed? Gelijk erna sms terug. het was goed met haar ze was alleen niet thuis en zou me zo wel bellen.

Damn....... waar kwam dit nu ineens vandaan, ik heb gewacht op haar foontje. Het gevolg was een telefoongesprek van bijna 5 uur. We hadden het overal over, wat er gebeurt was, lollige dingen, serieuze dingen, kortom ik had het gevoel dat het weer klikte, dat vond zei ook. Alleen ze had niet het gevoel dat haar gevoel voor mij 100% was, ik bracht haar weer helemaal in de war. Ze wilde me wel zien en ze wilde me niet zien omdat als ze mij zou zien er weer gevoelens gingen spelen.

afbeelding van heartbreak

Zit er doorheen.....

Ik ben kapot..... heel de dag, week ging het goed.....

Zit nu constant te huilen met muziek van Aventura.....

Ik wil ze bellen, ik wil ze voelen, ik wil haar, ik mis het contact..... terwijl ik dit zit te typen zit ik te huilen.....

Vorige week niet gegeten, elke avond een fles wijn anders slaap ik niet..... het gaat echt niet goed met me.....

Het idee dat ze bij haar ex is maakt me kapot, het idee dat ze sex met hem heeft geeft me steken in mijn hart.....

Waar heb ik dit aan verdient, altijd goed geweest voor haar, meer dan goed zelfs.... en zij was goed voor mij..... niemand profiteerde van de ander zijn goedheid.... het was een relatie op gelijkwaardige basis... waarom kan het dan toch fout gaan, wat heb ik fout gedaan.... liep ik te hard voor haar, verwende ik haar teveel... ik weet het niet meeer...

afbeelding van heartbreak

Brandende vraag?

Hallo allemaal,

Ik zit met een vraag wat ik nu moet doen....

In mijn eerdere blogs kunnen jullie lezen wat er vorige week allemaal is gebeurd tussen mij en mijn inmiddels exvriendin..

We hebben elkaar nadat ik ze met haar ex heb betrapt niet meer gezien alleen telefonisch besproken... En ik wil toch nog steeds antwoorden op mijn vragen...

Waarom doet ze dit nu zo, waarom is ze van de ene dag op de andere terug gegaan naar haar ex, waarom loog ze tegen mij, heeft ze toch ondertussen terwijl ze bij mij was met hem leuk contact gehad terwijl ze tegen mij zei dat ze hem nooit meer hoefde te zien. Waarom al die plannenmaken met mij, ringen gekocht, huizen kijken, een kind van mij willen na een miskraam en vervolgens 2,5 week erna met hem afspreken om te poolen en vervolgens met hem verder gaan.

afbeelding van heartbreak

Vieze, vuile gore k*nk*rh**r.....

Sorry voor mijn taalgebruik..... Ik heb het gevoel dat ik ineens helemaal genezen ben van mijn ldvd.... Wie mijn eerdere blogs heeft gelezen weet wat er speelt of liever gezegd speelde...

Vannacht heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben naar haar ex gereden om te zien of ze er was... En wat denk je, JA inderdaad tuurlijk was ze er... Logisch toch...

Het grappige, nouja, was dat ik zag dat ze elkaar zoenden, ik was eerst in alle staten... Wilde haar auto beschadigen, een grote baksteen door de ruit, mijn krik uit de auto halen en een moordpartij aanrichten....... maar ik bleef kalm en dacht: vieze, vuile gore k*nk*erh**r..... jij bent mij echt niet waard.... Hier voel ik me te goed voor ik kan beter krijgen......Zak door je kruis met alles wat je hebt... Je familie heb je ook al tegen je nog even en heel de wereld is tegen je, eind goed al goed....

afbeelding van heartbreak

Wel of geen contact zoeken?

Ze heeft gekozen voor haar ex als je alle feiten bekijkt, samen afspreken tot snachts 1 uur bij hem blijven maar ze heeft het nog aan niemand toe gegeven. Hij moet een zware operatie ondergaan waar hij met niemand over kan praten zegt ze behalve met mij. Raar dat in dezelfde week ook onze relatie uit gaat toen ik hun in het poolcentrum zag.

Ik zit nu met de vraag of het ook werkelijk allemaal zo is, heeft ze voor hem gekozen en laat ze daarom mij vallen. 2,5 week geleden zijn we voor huizen wezen kijken en hebben we ringen besteld. Kan dat zo snel veranderen allemaal. Het is naar mijn mening nog allemaal niet goed uitgesproken ik zit nog met teveel vragen. De laatste keer dat ik haar zag was in het poolcentrum, de nacht daarna zag ik haar met hem naar haar auto toe lopen na een avond bij hem te hebben gezeten.

afbeelding van heartbreak

Update *goed gevoel*

Gisteren belde haar moeder mij op en wilde nu eens precies weten wat er allemaal gaande was. Ik heb dat in detail aan haar verteld, ze snapte er niets van en was boos op haar. Ze zei die ex daar gaat t nooit goed mee komen die kan niet aan jou tippen geloof me.

Terwijl ik met haar moeder aan de foon was stuurde ze een smsje met het volgende: "Je belt zowat met heel mijn familie. Als je me iets te zeggen hebt moet je mij bellen". Ik heb na het telefoongesprek een smsje gestuurd met alleen: "Je moeder belde mij".

Direct daarna belde ze mij.

Ze was het zat dat haar familie zich overal mee bemoeide ze was oud en wijs genoeg om zelf haar leven te leven. Ze klaagde steen en been over haar familie. Ik was heel kort aan de telefoon, dat vroeg ze ook waarom zeg je niet veel. Ik zei wat valt er nog te zeggen ik heb alles gezegd, meer kan ik niet zeggen. Ik bleef kort aan de telefoon. Op een gegeven moment zei ze me ik heb mezelf verwend vandaag........... Lange stilte van mijn kant, na die stilte zei ik met wat, ik ben naar de kapper geweest heb mijn wenkbrauwen laten epileren en kleuren en heb een truitje gekocht... Mijn reactie leuk voor je maar wat moet ik daar mee ik heb er niets meer aan we zijn niet bij elkaar. Moet ik je dan voor de gek houden zei ze.

afbeelding van heartbreak

Het is nu echt over

Dinsdag heb ik mijn vriendin betrapt in een poolcentrum met haar ex, ik ben dus binnen gegaan en heb haar ermee geconfronteerd. Ze was kwaad dat ik haar controleerde en ik moest maar naar huis gaan hier had ze helemaal geen zin in.

Gisteren, woensdag dus, ben ik naar haar ex zijn huis gereden ik wist inmiddels waar hij woonde. En ja hoor haar auto stond bij hem voor de deur. Ze moest eigenlijk werken wat ze heel erg graag doet maar is niet gaan werken om bij hem te zijn dus. Nadat ik haar auto had gezien ben ik naar haar vader gegaan waar ze woont en heb mijn spullen gepakt die daar nog lagen. Haar vader snapt er ook helemaal niets van en is er kapot van, ze heeft nog helemaal niets laten weten aan hem. Een collega van haar had mij in in de stad gezien en heeft dat aan haar gesmst, we wonen namelijk niet in dezelfde plaats. Ze stuurde mij om 1 uur s'nachts toen ze bij hem weg ging een sms dat ik niet op zoek moest gaan naar haar en dat haar intuitie goed was en ze blij was dat ze niet was gaan werken.

Inhoud syndiceren