Blog van hollycaran

afbeelding van hollycaran

Tevens ook een blijde boodschap

Hoi allemaal, voor mij betekend dit veel wat ik nu ga vertellen, want die kerel van mij was de aanleiding of beter gezegd de manier waarop hij mij gedumpt had was voor mij de aanleiding om weer eens mezelf goed aan te pakken. Heb een afspraak gemaakt bij de psycholoog en bij de diëtiste en ik ben nu in 8 dagen al 4,8 kilo kwijt.
Ik ben er trots op, en vooral omdat ik het niet meer voor hem doe maar voor mezlefd en om te bewijzen dat ik het wel kan, ook zonder hem.
Volgende week ga ik voor het eerst naar de psycholoog en ik hoop dan een beejte verlichting en helderheid in dat koppie van mij te krijgen.

afbeelding van hollycaran

ongelooflljk

Jullie zullen het haast niet geloven, maar ik werd gisteren overvallen door een ontdekking op onze PC. Jawel die kerle van mij(nou ja) heeft zich opgegeven bij relatie-planet en is al 2 dagen met een dame aan het chatten.
Toen ik hier achter kwam vertelde die doodleuk dat hij dit samen met onze zoon had zitten doen en ze veel lol hadden gehad. Nou wat een lol, ik heb er vannacht weer eens niet van geslapen. Maar ik heb mijn kont nog niet gekeerd hier uit huis voor een boodschap of wat anders en hij zit weer met haar achter de chat. Hij had dit alleen maar gedaan om te kijken of hij nog wil in de markt lag. Ja dooooeeeggg, hij wil zo snel mogelijk iets vinden om zijn ding in te steken heb ik het idee, sorry voor mijn botte opmerking maar zo voel ik.

afbeelding van hollycaran

Een hel waar ik nu doorheen moet

Weet nu sinds 1,5 week dat mijn vriend (tevens ex-man) me voor de 2e keer wil dumpen en nu definietief. Na een belofte aan mij en onze zoon nooit meer te zullen dumpen, want zo voelt het flikt hij dit dus nogmaals. Opnieuw zoeken naar een huis en een eigen ik, want die ben ik even helemaal kwijt. God wat hou ik van die man, ondanks wat hij me nu allemaal laat doorstaan, en dat omdat ik een aantal kilo's te zwaar ben. De binnenkant vind hij mooi, maar de buitenkant rijmt niet met zijn ideaalbeeld van hoe hij het graag zou willen. Hoezo vergankelijk, Lekker voor je ego om zo aan de kant gezet te worden.

Inhoud syndiceren