Blog van Hopeloos1234

afbeelding van Hopeloos1234

Wat is goed..

Na 2 maanden toch weer het contact opgezocht je zou denken dat ik het lekker vind de pijn.
Ik heb besloten dat mijn leven er beter uitziet als hij er wel is een telefoontje of als ie langskomt samen wat drinken kletsen etc?¢‚Ǩ¬¶ Hij is ook al weer 2 keer blijven slapen en dat was gewoon wel fijn.. het is dan gewoon erg gezellig..

Ergens zie ik wel dat ook al was de relatie heel erg goed we niet bij elkaar passen ik wil hele andere dingen niet allemaal tegelijk maar toch wel op een duur niet dat ik ooit daar op aangedrongen heb dat doe je niet in 9mnd ik droomde er alleen van ..

En wat moet ik met iemand die zich niet kan binden etc. ik bedoel de verlangen was er al niet meer om hem terug te krijgen ik miste gewoon wat we hadden en daar bleef ik aan vast houden en verlangen.. terug naar hoe mooi het was.. maar nu je eigenlijk zoveel weet waarom zou ik zo iemand willen.. Iemand waar niet echt toekomst in zit op korte termijn..

afbeelding van Hopeloos1234

Allone again naturelly

(2004 okt) Tijdens het uitgaan leerde ik hem kennen.. de zelfde avond lagen we naast elkaar..
Ik kon zien dat hij iemand was die vrijheid nodig had en dat gaf ik hem ook..
De relatie duurde 9mnd ik was nog nooit zo gelukkig geweest nooit eerder had ik iemand ontmoet die zo goed voor me was.. Hij was een echte gentleman, knap lief en we konden goed met elkaar opschieten. Hij was mijn vriend, maatje en geliefde 9mnd gaf ik me alles..

Ik was in de zevende hemel elke keer als ik em zag.. zijn arm om me heen zijn kus.. Als ik naast hem wakker werd het gevoel van eindelijk heb ik gevonden wat ik nodig had.

Inhoud syndiceren