Blog van Ione

afbeelding van Ione

Ben weer een kuil tegen gekomen...

Lieve LDVD-ers,

Mijn verhaal gaat al een tijdje mee. Ruim 9 maanden geleden heeft mijn ex de relatie verbroken. Ik was er helemaal kapot van. Tot en met okt. heb ik me redelijk beroerd gevoeld. In oktober kreeg hij een nieuwe vriendin en werd het voor mij tijd om het definitief af te sluiten. Ook in mijn leven kwam een nieuwe liefde, ik noem het zelf maar een rebound. Het ging eigenlijk wel heel goed met me. Had voor mezelf alles weer op een rijtje. Deed veel leuke dingen en was weer aan het genieten.
In januari ben ik plotseling mijn ex tegen gekomen. We hebben uren gepraat. Het was super om hem na al die tijd weer te spreken. Ik zou niet eens meer kunnen vertellen waar we het over hebben gehad. Het klikte weer als toen. Ik probeerde hard om mijn gevoelens uit te schakelen hij had immers een vriendin. Dat is de volgende dag uitgegaan. Wij hebben daarna regelmatig afgesproken. Er is niet echt vaak iets gebeurd, het was voornamelijk erg gezellig. Het voelde allemaal heel goed ook al wist ik dat ik mezelf moest beschermen. Ik zei ook vaak tegen hem dat ik toch een mega muur om me heen had "daar kom je niet meer zo doorheen".

afbeelding van Ione

Pffff....

Hallo allemaal,

Ik moet even iets van me afschrijven. Ik bezoek de site heel weinig, maar juist als ik me even slecht voel geeft het me steun. Ik heb nu die steun even nodig want mijn ex heeft sinds kort een serieuze nieuwe vriendin. Ai, dat doet toch meer pijn dan ik van te voren had gedacht. Moeilijk omdat hij toch echt vrijgezel wilde zijn, zei hij tegen mij. Het is ook nog eens een leuk meisje waarvan ik denk dat ze eigenlijk wel bij elkaar passen. Ik moet er alleen niet aan denken dat zij nu naast hem ligt. Vooral dat het serieus is raakt me erg, dat hij nu ook echt verliefd is geworden. Ik vind het nu allemaal even slikken maar ik hoop dat dit de laatste diepe kuil is. Ik kan het nu eindelijk ook echt gaan afsluiten. Vooral omdat hij nog heel veel contact met mij zoekt, danwel msn of sms. Hierdoor kan ik het niet echt van mij afzetten en dat vertraagt. Tevens gaf het me ook hoop en ik wil het zo graag afsluiten. Nu weet ik ook echt dat het niet meer goed zal komen tussen ons. Nu kan mijn gevoel dat eindelijk eens gaan "voelen" en gaat de oh zo bekende deur dicht en valt mijn ex van zijn voetstuk. Dat staat mij nu te doen. Dit eerst verwerken en vervolgens definitief afsluiten. Misschien krijg ik het nog wel moeilijk als ik ze dan samen zie maar ik hoop dat dit nog eventjes duurt zodat ik weer wat sterker in mijn schoenen sta.

afbeelding van Ione

Moeilijk moment...

Ik heb al veel berichtjes gelezen hier over "de verjaardag". Morgen is mijn dag dan wordt ik een jaartje ouder. Weer even zo'n moeilijk moment omdat je weet dat je het alleen moet vieren. En dan de vraag "zal hij iets van zich laten horen?" Ja ik weet het ik moet verder en doe ook heel erg mijn best om het los te laten maar toch heb ik die gedachten. Zal ik blij zijn als hij iets laat horen? Is hij het niet vergeten? Zal ik dan teleurgesteld zijn? Ik probeer me er niet op te focussen maar het is wel lastig. Ik probeer de hele tijd maar aan mijn vriendinnetjes te denken die mij morgenavond komen feliciteren maar het is moeilijk. Ik wilde dit moeilijke moment even met je jullie delen...

afbeelding van Ione

zit er doorheen...

Lieve allemaal,

Ik moet even mijn verhaal kwijt want ik zit er even helemaal doorheen. Weet niet zo goed waardoor het komt. Ik denk dat ik bang ben om hem los te laten. Ik wil het zo graag maar het lukt niet. Vannacht heb ik zo heftig over hem gedroomd dat ik vanochtend met tranen in mijn ogen wakker werd. Ik heb sinds lange tijd niet gehuild maar vanochtend kon ik niet meer ophouden. En nu nog steeds. Hoort dit ook bij de verwerking of heb ik nu gewoon een diepe kuil te pakken? Na vorige week een beetje in de war maar nu heb ik die ontzettende pijn omdat ik weet dat ik hem nu echt moet loslaten.

afbeelding van Ione

moet even mijn verhaal kwijt...

Ik heb al een tijdje niets van me laten horen maar moet nu even mijn verhaal kwijt. Het is nu zo'n kleine drie maanden uit met m'n ex. Hij kon niet meer 100% voor me gaan vanwege zijn gevoel. We zijn verder goed uit elkaar gegaan, goed over gepraat enzo. Ik ben vervolgens een tijdje gaan reizen en heb een geweldige tijd gehad. Was grotendeels over de ex heen totdat hij weer voor mijn neus stond. Hij gaf aan dat hij het er nog steeds heel moeilijk mee heeft. Wil eigenlijk wel voor me gaan maar kan het niet. In het kort gezegd is hij bang dat hij toch niet genoeg voor me voelt. Nu 3 dagen geleden kwam ik hem tegen met stappen en we raakten weer aan de praat.

afbeelding van Ione

Na vakantie weer in een dip...

Hallo allemaal,

Ben een tijdje op vakantie geweest en dat was heel goed voor me. Ik heb heel veel gezien en gedaan en veel verschillende mensen onmoet. Zelfs leuke mannen onmoet die mijn hartje toch sneller lieten kloppen Glimlach. Nu ik terug ben in Nederland heb ik toch een dip te pakken. En daar baal ik een beetje van. Maar ja ik weet ook wel dat het er gewoon bij hoort en dat ik daarna er weer sterker uitkomt. Ik heb inmiddels mijn ex ook weer gesproken en dat viel me vies tegen. Ik merk dat ik diep van binnen toch nog veel voor hem voel (in tegenstelling tot wat ik in mijn eerdere blogs schreef).

afbeelding van Ione

een smsje en ik ben van slag...

Hallo allemaal,

Moet toch nog even iets kwijt terwijl ik straks op vakantie ga. Ik kreeg net een sms-je en nu ben ik helemaal van slag. Ik voelde me vandaag zo goed, kreeg al echt vakantievoorpret (zoals zon me beloofd had). En nu dit...
Waarom raak je er door van slag? Het is het tweede smsje wat ik nu in een kleine 6 weken heb gekregen. De vorige was om af te spreken (nog wat spulletjes van elkaar teruggeven ed) en nu een om me een fijne vakantie te wensen. Er staat niet echt iets bijzonders in maar het feit dat hij tijdens zijn vakantie met vrienden aan mij denkt op de vooravond van mijn vakantie laat me niet los.

Inhoud syndiceren