Blog van Jack_000

afbeelding van Jack_000

Na bijna een half jaar zie ik haar weer voor et eerst

Het is inmiddels al bijna een half jaartje uit tussen mn ex en mij. Nadat het uit was, heb ik haar ook niet meer gezien. Gisteravond was er een feest. Ik had al zo'n vermoeden dat zij ook wel zou komen. En ja hoor....daar stond ze dan. Ik heb haar eigenlijk niet echt goed bekeken. Een vriend zei tegen me: kijk daar staat ze.... ik keek maar 1 sec. naar haar en het boeide me niet veel eigenlijk. Ik weet niet of ze mij nog had gezien. Maar het was toch even raar na een half jaar nog tegen te komen. Maar of het me nog wat doet?? Nee ik denk het niet meer......Na wat alles is gezegd en gebeurt heb ik ook helemaal geen behoefte om haar te spreken of te groeten.

afbeelding van Jack_000

Tijdje geleden weer

Heb al een tijdje geen blog meer geschreven, omdat het redelijk goed gaat met mij. Maar nog steeds lees ik wel elke dag mee. Het maakt me sterker en af en toe zit er goeie tips bij die ik goed kan oppikken. Ik moet zeggen dat ik veel aan deze site heb gehad toen ik in een zware dip zat. Hierbij wil ik daarom ook iedereen bedanken die met mij hebben meegepraat/geschreven.

Het is inmiddels al meer dan 4 maanden verder....ik voel me prima nu, ik doe veel leuke dingen. Ik heb nu ook weer veel contact met m'n vrienden. Toen ik nog met mn ex had, bestond mijn leven alleen uit haar. Ik had mn vrienden achtergelaten en gaf al mn vrije tijd alleen aan haar. Dit wijze les vergeet ik nooit meer. Als je relatie word verbroken en je had toen der tijd je vrienden achterlaten heb je na je relatie echt helemaal niemand meer over. Je vrienden is daarom belangrijker dan je relatie. Ben blij dat ik weer bij mn vrienden terecht kon. Alles was weer zoals vroeger.

afbeelding van Jack_000

EINDE!!!

Oke....Vandaag toch eindelijk mijn spullen opgehaald door mijn vriend. Nu is dus alles eindelijk afgesloten!! Ze hoeft mij dus ook niet meer te bellen voor die spullen. Ik hoop dat ze mij dus ook niet meer ga bellen. Vriendschap in zo'm korte tijd kan gewoon niet. Ik heb het wel geprobeerd. De gesprekken met haar waren fijn, misschien wel te fijn dat ik strx bang ben voor een terugval. Ik wil mezelf dat niet aandoen. Het is gewoon duidelijk wat ze nu wilt. Ze heeft een nieuw vriendje dus heeft ze misschien ook wat makkelijker mee.
Afgelopen zaterdag was mijn verjaardag geweest, ze had me gebeld, alleen had ik expres niet opgenomen.

afbeelding van Jack_000

waarom toch weer een terugval!!!!

Toen ik hoorde dat mijn ex een nieuwe vriend had, en dat alles voorgelogen was en dat ze steeds aan het ontkennen was, heb ik tegen mezelf gezegt dat ze niet meer waard is om verdrietig van te worden. Sindsdien dwing ik mezelf om niet meer aan haar te denken en ben ik meer met mezelf bezig. Ik spreek met vrienden af en sport weer fanatiek. Iets wat ik daarvoor helemaal niet zag zitten. Het ging zo'n 2 weken heel goed met me. Ik dacht dat ik het kon accepteren en alles achter me kon laten. Ook al zat er soms dagen bij dat ik aan haar moet denken. Maar de pijn was er niet meer. Ik werd niet verdrietig.

afbeelding van Jack_000

Wat wilt ze toch van me??

Omdat ik nog wat spullen bij m'n ex heb liggen, had ik gevraagd aan een vriend van me of hij voor me kon ophalen als hij tijd had.(die vriend kent zij ook eel goed) Dus sprak mn vriend haar de afgelopen week om in de weekend langs te komen om mijn spullen op te halen. Mijn ex had tegen hem gezegt dat ze niet wilt dat hij komt ophalen en dat ze wilt dat ik dat zelf doet. En dat ze liever anders zelf wou komen brengen.

Dit weekend belde ze me op...Ze vroeg wanneer ik de spullen kwam ophalen. Ik zei tegen haar dat we hadden afgesproken om door een vriend te laten doen. Maar ze zei tegen me van: Ja...K. heeft nooit tijd, zal ik anders komen brengen??

afbeelding van Jack_000

Het lijkt alsof ik erover heen ben

Vandaag een gemiste oproep van mijn ex. Omdat ze me eergister ook had gebeld (ik had niet opgenomen), was ik dus benieuwd naar dus belde ik haar terug en vroeg wat er was. Ze zei dat ik nog spullen bij haar had liggen en vroeg me wanneer ik ze op kon halen, of dat ze ook kan komen brengen. Ik zei dat een goeie vriend van me voor me zal komen ophalen.

Vorig week had ze me ook al gebeld, toen ging het meer over haar problemen thuis en had ik haar beetje getroost enzo. Dit keer ging het gelukkig niet daarover. Het was eigenlijk best wel een fijne gesprek. Beetje van alles gepraat over school, werk, etc. (gelukkig niet over haar vriend)

afbeelding van Jack_000

M'n ex heeft me vandaag weer gebeld.

Zonet heeft mn ex mij weer gebeld. Omdat ze ruzie hebt met haar vader. En dingen die ik alleen weet, had ze me daarom gebeld. goh....ik deed maar alsof het verder met me heel goed ging. Ik zei van kan je niet bij je huidige vriendje terecht dan?? Zei ze die weet niks wat er gaande is in haar familie. Goh....dus ik maar doen alsof ik haar al heb losgelaten en een beetje gepraat over haar problemen. En daarna vroeg ik haar waarom ze met die jongen heb omdat het totaal niet bij haar past. Zij heeft het eindelijk toegegeven dat ze wel met em hebt. Ze zei dat die jongen altijd bij haar was sinds het uit was tussen ons, en dat hij haar had geholpen om eroverheen te komen. En daarom is het sindsdien iets gegroeid....Goh....ik zei dat is dan wel heel erg makkelijk.. Ze zei dat hij haar kon geven wat ik niet kon en dat hij altijd haar ophaalt en brengt waar zij ook is.

Inhoud syndiceren