Blog van Jacq75

afbeelding van Jacq75

Ik begrijp er niets van ......... waarom op deze manier ?

In mijn laatse blog item schreef ik dat geen vredriet meer had en misschien dat een aantal mensen denken dat ik een ijskonijn ben, ik zal wat over mijn situatie vertellen want er is nog geen dag geweest dat ik er niet aan terug denk.

Iedere relatie heeft zijn ups en downs maar ik dacht dat wij het wel redelijk hadden, we zaten in een vervelende periode maar betere tijden zouden wel aanbreken. Mijn ex deed van alles voor me, zei wel honderd keer per dag dad hij van me hield.

Vorig jaar heb ik voor m'n verjaardag een vakantie gekregen en daar is het uiteindelijk ook mee geëindigd.

In februari zijn we op vakantie gegaan, wintersport, na twee dagen voelde hij zich niet zo lekker en had geen zin meer om mee te gaan. Ik ben er gewoon op uit gegaan, zit ik eindelijk in de sneeuw dan moet ik er ook maar van genieten.

afbeelding van Jacq75

Geen verdriet maar wat voel ik me genaaid

Het is nu bijna vier maanden geleden dat we uit elkaar zijn gegaan.

Viereneenhalf hebben we een relatie gehad, vier jaar verloofd geweest en gelukkig ben ik nooit getrouwd. Als ik het stukje bij beetje aan mijn collega's vertel krijg ik te horen dat mijn verhaal zo in een soap kan worden gebruikt.

Iedere relatie heeft wel eens een dip en wij hebben er veel gehad, de laatste tijd had ik het idee dat het nou juist wat beter ging. Dat het beter ging kwam waarschijnlijk omdat hij al een ander had.

Ik heb altijd beweerd dat ik dat zou merken, nou niet dus! Ik heb het niet gemerkt en dat werwijt ik mezelf.

Inhoud syndiceren